Jag och Joakim drog till Alicante, Spanien i en vecka. Från lördag till lördag.  En helt fantastisk resa. Så vackert, så god mat och händelse rika dagar. Vi fick gjort och sett en del.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen tillbaka och äntligen säger jag, att tiden rullat förbi december och in i det nya året. Väldigt lättad att vi kommit halvvägs på denna månaden med. Wow!
December hann jag inte ens reflektera över. Det hände mycket spännade då med men det finns det inte tid för att prata om nu.

Nu ska vi rikta all uppmärksamhet på ett gäng ungdomar som jag får chansen att hjälpa, inspirera och coacha under ett par veckor.

I samarbete med Kulturbruket i Lidköping så fick jag förfrågan om att delta i ett projekt som ska inriktas på ett gäng ungdomar från stan. Med min hjälp så ska dem skapa konst med en teknik som jag brinner för och är lättsam att arbeta med och som passar dem flesta. Jag ska lära dem allt jag kan och finnas där för dem och tillsammans ska vi skapa konst på en av väggarna i Sockerbrukets lokaler/våningar.

Igår var det första gången dem fick inspireras och fulla sina tankar med kreativitet. Jätte härligt gäng som vi kommer att följa vecka för vecka.

Ha en fortsatt trevlig vecka i januari kylan.
/ Helena

Likes

Comments

Jag stannar upp och andas ett tag.
Jag väntar på dedär mailet jag inte får svar på, vilket gör mig förbannad. Skit förbannad faktiskt. Men när jag nu känner denna frustration så får jag stanna upp, andas och försöka tänka på något annat.

Och det gör jag nu. Jag tänker positivt och njuter av det kommande projekt jag har framför mig här i vinter.

Tillsammans med kommunen, Kulturbruket och ett par ungdomar. Mer info om det kommer i december.

Godnatt och gör som jag just nu.
Tat lungt och andas!

Likes

Comments

Jag känner en sorg inom mig. Jag skulle berätta en helt fantastisk sak till er här. Ni som följer min Facebook sida, vet vad det är och jag var och är fortfarande så stolt! Jag var så jävla glad att just jag fått förfrågan. Lilla jag!

Ett galleri från Manhattan mailade mig för några månader sedan och frågade mig om jag ville ställa ut min konst i deras galleri i 3 veckor.

Först trodde jag att det var fake, eftersom jag inte riktigt trodde jag skulle nå så långt med min konst. Osäkerheten är ett av dem stora järnspöken som hag har i mitt huvud. Jag kände mig så glad men endå så rädd!

Jag mailde fram och tillbaka med denna gallerist och lyckades boka en månad som passade mig bra. September 2019 var det som fanns. Dem hade fullbokat tills dess och jag kände ett lugn inom mig.

Jag kände att jag skulle hinna planera, göra färdigt konsten, spara pengar och fixa allt som skulle fixas tills dess. Fyra år är en lång tid men endå låg en liten stress klocka och tickade.

Jag fick ett anlat alternativ på reklam som jag kunde välja. Det var allt möjligt och kostnaden var ganska hög på många av alternativen. Men jag kände att jag endå kunde spara pengar till den reklam typ just hag ville ha. Så det skulle inte vara några problem för mig.

Men något blev fel och jag tänkte fel.
Jag kommer tyvärr inte gå in mer på vad som hände men jag är tvungen att tacka nej till detta erbjudande jag fått av dem. Och jag kommer inte att ställa ut min konst hos dem i New York.


Jag har större planer än det förstår ni. ♡


Jag är ledsen att just den resan inte blir av. Men jag är lättad och jag vet att jag kommer komma längre. Jag ger inte upp. För jag är grym! Jag är awsome!


Likes

Comments

Förra helgen höll jag en givande workshop i skatehallen som jag nämnde i mitt tidigare inlägg. Jag ställde också ut fyra av mina favoriter i en lokal en trappa upp. Mycket positiv kritik. Så mycket fina människor kom fram och berömde mig för min konst och dem var väldigt imponerande. Grymt Roligt!

Tidningen kom förbi och intervjuade mig också och jag hade lyckan att få vara med av alla de deltagarna och samarbetspartnerna vi hade i lördags. Fantastiskt kul!

Denna veckan har jag ägnat mig åt att tänka mycket. Mycket för min framtid och ett beslut som jag ska fatta som är oroväckande för mig. Allt kommer gå bra och jag ska tro på mig själv för jag kan! Jag kommer komma dit jag vill och jag ska nå min dröm.Om ni har vägarna förbi Sockerbruket i Lidköping så passa på att gå och kika in på Kulturbruket.

Tavlorna hänger kvar ett tag till. Dem inväntar att bli fotograferade i en studio och därav kommer fina och fräscha litografier födas.

God Natt / Helena

Likes

Comments

Hej kära ni!
wow, vad tiden går! Det är det första jag verkar börja med i denna blogg, då jag har vart kanska så kass på att updatera.
Ibland tappar jag suget, då jag tror att jag inte har intresanta saker att skriva om. Men vet ni vad?! Det är fel. Det börjar hända mass kul i mitt liv nu. Saker som r så värt att dela med mig av.

Nu i höst så bjuds det på mycket kreativitet och mycket kulturellt för min del. Mycket sammarbete med kulturbruket och kommunen här i Lidköping. Så kul!

I fredags var vi med i tidningen (NLT) för vårat jobb i Lidköping skatehall. I somras så ägnade vi vår fritid på att renovera och bygga om hela skatehallen ideellt.Jag byggde inte så mycket då jag valde att måla om det mesta i hallen. Att skapa konst är mer min grej än att snickra osv.

Nu på lördag den 31a oktober är det Konstafton i Lidköping. Kulturbruket, jag och en annan kille kommer att hålla en workshop i skatehallen, då vi vill att alla väggar ska vara täckt med konst. Så varför inte låta er hjälpa oss måla en av väggarna? Sammtidigt kommer jag att hålla en konst utställning i hallen.
Alla är välkommna såklart. från kl 12.00 till 00.00


Sen kommer jag att avslöja en av de bomber som ligger laddade för kreativ explosion med grymt roliga nyheter. Ni får ha tålamod med mina uppdateringar. Ni får pusha mig till att vara lika kreativ på att skriva här som när jag är kreativ på att skapa konst

Puss

Likes

Comments

Yey! Jag har blivit med glasögon!
Var och kollade synen förra veckan och jag ser inte på långt håll. Jag valde ut mina bågar och här har vi ena paret som jag känner att jag gillar bäst.
Jag hoppas jag inte har lika ont i huvudet och att tröttheten släpper nu etter ett tag. Jag hoppas verkligen det!

Kram

Likes

Comments

Wow, vad tiden springer förbi mig. Kul är det att så mycket har hänt sedan i maj! Gosh!

Jag firade min 25års dag uppe i Stockholm med fina Jamie! Helt fantastiskt helg måste jag säga. Kommer aldrig att glömmas! Jamoe och Jasmine gjorde den perfekt. Tack åter igen för det.

Sen rullade shemat på. Jobbar, tränar etc tills jag bestämmer mig för att göra något nytt med mitt yttre. Så jag bestämde mig på Midsommar att klippa mig! Klippte av det. Nästan allt hår faktiskt. Hur nöjd som helst och skönt är det också!

Efter midsommar går jag och blir faster till en så söt liten flicka som jag fick träffa, hålla, pussa på i fredags. Lilla Melodi är så liten och vacker!

Konsten och målandet går tyvärr trögt just nu. Jag och Jocke försöker hålla oss aktiverade med att åka på äventyr för att hitta på så mycket som möjligt. Det är mysigt med bilutflykter!

Ska hem strax och njuta av en kall öl. För idag är det Ölens dag. Tack för att det finns åtet igen en anledning till att njuta av en sådan god dryck. 😀 Skål!

Jamie fixade ett jättefint kalas med gamla och nya vänner. Så tacksam!

​Jag valde att klippa av mig håret också efter ett beslut jag tog efter midsommar.

Likes

Comments

Åh äntligen fredag!
Jag är ledig idag och det skall firas lite i förväg för mig. Jag fyller 25 nästa vecka. Jafäg har valt att fira den i Stockholm hos min andra hälft Jamie!Några av mina vänner kan tyvärr inte ta sig till Stockholm och därför vill Linn bkand annat fira min dag just idag! Vi får se vad vädret säger.

Kul skall det iallafall bli :)

Likes

Comments

Jag längtar så tillbaka till min och Jockes semester. Vi kom hem o onsdags förra veckan och just idag, när det regnar och är allmänt drygt så vill jag bara tillbaka till paradiset på Rhodos.

Här Kommer några bilder från veckan vi hade.
Vi bodde på det finaste hotellet jag besökt någonsin. Hotel Coralli som ligger i byn Pefkos.

Maten skall vi inte ens prata om. Världens godaste mat enligt mig själv. Helt gudomlig!Likes

Comments