Blacked out

När allting klarnade insåg jag att jag var på soffan med ett bultande huvud. Jag såg bekanta, men oroliga ansikten och gråtande barn som var mina småbröder. Jag förstod inte riktigt. Var var jag? Jag var hemma, men hur kom jag dit? Med ambulansen utanför märkte jag plötsligt att jag var hemma hela tiden och att jag hade svimmat. Vet inte ännu varför jag svimmade. När jag skjutsades till sjukhuset visste jag att detta måste nämnas i min blogg.

Tydligen var det ett vanligt fall och jag fick ta det lugnt ett par dagar. På grund av detta har det varit lite tyst här på bloggen, men nu är jag i full fart igen! Jag beklagar över frånvaron. Minns att ta hand om er själva och lyssna på era kroppar om ni inte vill hamna i samma situation som jag.


------------------------------


As the fog cleared, the dull throbbing made me reach out to my head and I realised I was on the couch. I recognised the worried faces and the crying children as my family. I didn't quite understand. I was at home, but how did I get there? With the ambulance sirens blaring outside it suddenly hit me that I was at home all along and I had suddenly fainted, albeit I still don't know why. As the paramedics took me to the hospital, I knew this had to be mentioned in my blog.

It turned out to be normal fainting and I was suggested to relax for a few days. For this reason my blog has been a bit quite, but now I'm full flare again! I'm sorry for the absence. Do remember to take care of yourselves and listen to your bodies if you don't wanna end up like me.


Bisous

Gillar

Kommentarer

Chevelle ,
So scary! I hope everything is okay!
www.darlingceo.com
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Yes, thank you! It's better now!
nouw.com/ladolcemusica
Frida G Svensson,
åh krya på! och du gör helt rätt i att lyssna på kroppen först och främst! <3
www.fridagsvensson.se
LaDolceMusica
LaDolceMusica,