Header


Efter många dagar av längtan så kom äntligen bilderna hem i brevlådan och sitter nu på väggen!! Beställde bilderna för lite mer än en vecka sedan och jag är så nöjd med dem. Jag var ju tvungen att ha ramar till dessa bilder så en tripp till IKEA fick det bli igår. Självklart så kommer man ju alltid på andra saker man behöver när man handlar så en klädställning åkte också med hem, vilket var mycket välbehövligt!

På kvällen igår umgicks jag med vänner och pojkvännen vilket resulterade i att vi kom hem runt tre inatt. Denna dag kanske inte var den bästa när man var sjuk men det var det värt.Kanske kan ta lite om denna dag också när jag ändå håller på..

Dagen idag har jag verkligen inte orkat göra nånting.. Känner mig sämre idag och jag börjar bli väldigt trött på att vara sjuk för jag vill inte sitta stilla längre. Men men, så är det ibland. Ikväll ska jag äta smörgåstårta och kolla på kvartsfinalen klockan nio mellan Tyskland-Italien. Håller tummarna för att Tyskland vinner.

Hoppas ni har en bra kväll!😘


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu i EM-tider har jag blivit inspirerad att göra denna bild. Tutorial finns på youtube.

Likes

Comments

Denna torsdag har varit och kommer att vara ganska lugn. Jag är ganska så förkyld så idag blir det inga ansträngande påhitt. Kanske målar senare om jag känner för det, men vi får se...

Under de senaste dagarna/veckor när EM dragit igång så har jag haft fullt upp. Jobbar 7-16 på dagarna, kommer hem och fortsätter att jobba (vi håller på att måla om huset här hemma och för- och efterbilder kommer senare) och sedan har vi suttit i soffan och kollat på fotboll med vänner så jag har inte haft tid till så mycket annat. Det är bara nu när jag är sjuk som jag har tid till att t.ex måla. Om ni undrar vad jag jobbar med så jobbar jag som målare på pappas företag som han har med en vän. Att måla hus är jättekul när det blir så stor skillnad! Att vara målare är verkligen ett väldigt uppskattat jobb!

Ha det bra!

Likes

Comments

Photoshop

Igår satt jag hela kvällen med dessa tre fina bilder på mig och min pojkvän. Jag provade på en ny redigeringsteknik (inc smudge effect) som jag tyckte gjorde bilderna helt underbart fina! Dessa redigerade jag i photoshop och tutorials på denna teknik finns på youtube. Söka bara på inc smudge effect tutorial eller klicka på länken så kommer det komma upp en massa bra videos. Jag har lärt mig olika tekniker förut från youtube som är mycket hjälpsamma och där finns nästan allt om man vill lära sig steg för steg.

Ha det bra!

Likes

Comments

​Hej Hej!

Denna bloggen kommer framförallt handla om mina kreationer. Jag kommer försöka lägga ut bilder som jag redigerat, målat osv för att visa andra människor vad jag gör och kanske visa hur man gör. Bloggen kommer också handla mycket om min vardag där jag skriver vad jag gör på dagarna och där jag också kommer lägga ut bilder. 

Hoppas ni kommer gilla detta och följ gärna!Likes

Comments