​Jag har alltid känt mig udda men det blir bara värre för varje dag som går... värför? 
När jag var yngre alltså ca 5 år var jag nog rätt så lik alla andra, men efter de började allt ändra.. Jag blev på ganska kort tid större (rundare,fetare eller vad man nu vill kalla det) än mina vänner, och killar som jag annars mest hängde med började knuffas och reta mig, jag fick inte längre vara med. Jag visste inte värför, det var inte som att jag var gigantisk, jag kanske vägde 5 kg mer än dom andra, men dessa fem kilon ändrade mitt liv för när killarna inte längre ville vara med mig ville inte tjejerna de heller.

I slutet av årskurs fem började mitt hopp lysa lite igen, i vår lilla stad byter man nämligen skola när man ska börja årskurs sex. Jag bara tänkte och längtade på att få byta klass och kanske hitta några nya vänner som jag kunde umgås med, för nu hade jag varit ensam i flera år. 
Första problemet i den nya skolan var att min nya klass bestod till 50% av min gamla klass.
Andra problemet var att när jag skulle gå och sätta mig hos ett gäng tjejer vid maten så började de fråga lite frågor men jag hade ju inte haft någon att prata med på flera år så jag visste inte hur man småpratade vilket gjorde att jag svarade kort och snabbt och kollade sedan snabbt ner i tallriken utan att fråga något tillbaka vilket gjorde att jag sen blev stämplad som ett "freak" av tjejerna... 


Jag är inget proffs på att skriva, jag gråter när jag tänker tillbaka på allt... Men jag måste berätta för någon hur jag blivit behandlad och den någon är du som läser detta. 

Mvh. Laban

Likes

Comments