Tänkte börja blogga igen, Då det va ett bra tag sen jag skrev något. Kändes lite tomt! 

Kan börja berätta med att jag är så nervös inför studenten som är om 2 månader och lite till helt sjukt att jag snart äntligen är klar med skolan ! haha :) 

Sen ska man ju förstås skaffa jobb lite tråkigt men så är det ! 

- IDag tänkte jag gå ner en sväng till min stora-syster o hjälpa henne med och börja packa lite grejer sen umgås med mina underbara vänner * Det var nog allt jag hade och berätta idag ! Ha en tvääär nice pååsk o bra dag med dina vänner/familj ... Puss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ska snart åka till gbg och vara med min papi .. Men innan det ska ja gå runt i stan o kolla ifall ja hittar fina kläder..

skriver mer ikväll men bjuder på en låt !!

 


Likes

Comments

Ska snart gå o lägga mig, har faktist hunnit o göra mycket saker idag en av sakerna är att ja varit i bäckebols ikea :) hittat ett par gardiner till mitt rum o nu äntligen börjar mitt rum bli som ja vill att de ska se ut!  sen har ja slagit ihjäl mig i mitt ögonbryn när ja var på ikea i ett fönster aooo gjorde tvär ont hahaha kommer få ett äckligt ääärr!! :( ajaj ont gör de. Nä ska nu gå o vila idag var de daxs o göra en uppdatering i bloggen.  Puss


MÅÅSTE PÅMINNA OM ATT JA BLIR 18 PÅ ONSDAG .... 2 DAGAR KVAR !!!!!!!

 

vill bara bjuda på denna låten, tvär fet e den! se yaah
 


Likes

Comments

Blev det torsdagskväll i booorås :] riktigt tråkigt va de men tvär roligt o träffa gammalt folk !!
fick även se edonas gulliga beeebiis waa !! alla blev helt kär i henne o bärde värkligen runt henne hela tiden. HAHA:) åkte dit med nathy o passade på att åka o hämta skorna av moza .. fan va snygga dom var woohoo .. ett par nya pumps skadar aldrig!


Likes

Comments

IDag blir det att åka till gbg o träffar alexia enstund kanske:) o massa andra senare  ikväll ska ja käka middag hos pappa !! gott ... annars ska ja väll ta de lungt.

skriver mer ikväll .. .

HERREGUUUD TVÄR BRA LÅT, LÅTEN SÄGER DET SJÄLV HOPP !!;) HAJDE AHAHHA HOPPA HOPPA!!


Likes

Comments

I Dag åker jag till gbg ;) ..... skriver ikväll vad ja har gjort ! ha de bra
bjuder med en lååt helt jäävla bra !!

 


Likes

Comments

I Går blev det o hälsa på store broshan, som nydligen flyttat i en ny lägenhet med trädgård. :) skit niice värkligen. kolla medans han o sin fru höll på o fixa blommor i trädgården! sen så grillade vi as gott!! haha har pratat om att grilla ett tag nu gött att det äntligen blev av.

Gick hem till carmen oxå satt o pratade om lite allt möjligt!
vi satt o pratade o rökte cigg! sen
drog ja mig hemmåt....
 

 

Har inte skrivit här på bloggen på ett tag sorry, ska börja skriva lite oftar;) ..

HERREGUUUD vilken låt !! ÄLSKAR
 


Likes

Comments

Idag åkte jag till göteborg för att gratta pappa som fyller år ida:) Gav honom en trisslott & en comviq kompis i present ! och vid 5 bär jag av mig till strängnäs med mamma & lillebror. hoppas vädret blir fint ;) slänger upp bilderna när ja kommit hem igen på sönda! puss & ha en trevlig helg allihoppa för det kommer ja att ha. Puss


Likes

Comments

Vaknade för enstund sen och tog lite frukost;) gott .. Nu sitter ja o lyssnar på Sean Banans nya låt..
lyssna o njut hehe ..
 


Likes

Comments