Header

Hej! Som ni märkt så ligger denna lilla blogg i vila. Personligen så har jag fullt upp på andra håll och har därmed ingen energi till bloggen också just nu. Vi får se om jag någon dag kommer tillbaka. Stänger inte ner den då det känns kul att endå kunna kolla igenom ibland. Hoppas att ni har det bra, lägger lite bilder från en plåtning för ett litet tag sedan.

Foto: Bengt Jacobsson, Thomas Gillberg och memories for life by Anette Björkman

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Njuter av mina sista timmars sommarlov, snart ska jag tillbaka till vardagen igen...

Likes

Comments

Ja som ni ser så var jag födelsedagsbarn igår, alltid lika roligt. Presenten är bara att tacka och buga för, kommer underlätta ENORMT...

Likes

Comments

Längesedan jag skrev här känner jag, har haft så enormt mycket i rullning hela tiden! Jobbar, tränar, tävlar, umgås med vänner och allt däremellan. Får inte riktigt tiden eller suget efter att skriva. 

Nu när jag fick en stund över här så tänkte jag berätta om lite som händer just nu, jag och Goldie har tillexempel debuterat ett nytt program, lagtävlan för ponnyallsvenskan. Vilket vi tävlade för tredje gången igår på 66.212% vilket jag är supernöjd över! En uppvärmning inför de högre klasserna, vilket är bra. Här kommer också lite bilder från det senaste, om ni har några önskemål elr något ni undrar om nu när jag har varit borta så är det självklart bara att kommentera! :)

Protokollet från förra L.A1:an

Likes

Comments

Var ett tag sedan nu, har full rulle dygnet runt. Vänner, jobb och Goldie tar all tid. Har haft en lite halvseg dag så vissa håll. Har haft så trevligt ihop med Bella, Elsa och Tyra men det har uppkommit problem på andra håll tyvärr. På morgonen uppkom det en diskussion med en vän och efter det så skrittade jag Goldie en sväng som kändes lite öm idag... Hoppas att det ska bli bättre imorgon... Lite mycket just nu

Likes

Comments

De senaste dagarna, bäst bäst bäst

Likes

Comments

Blev bjudna på spa igår med Elsas familj, urmysigt! Sommaren börjar smyga sig på, i love it!

Likes

Comments