Heej mina fina läsare. Denna vecka har inneburit 3 jobbpass mellan föreläsningar och seminarium! Jag tycker ändå det är kul att jobba, MEN det är förödande för mina stackars naglar..... :( Jag jobbar ju i en underklädesbutik och då håller man på med händerna HELA TIDEN, plockar, slår in i kassan osv. Jag har så tunna naglar (har alltid haft det???? Tips på stärkande lack??) så då lossnar nagellacket jämt i topparna, så irriterande.

Har iallafall glammiga och silvriga naglar just nu! Älskar detta metall-lack eller vad man kallar det.

Kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det Halloween och förra veckan försökte jag mig på en Halloween-design... Blev inte aaalls nöjd, och satt hur länge som helst och gjorde om stämplingen (fladdermössen) och försökte måla på fri hand men uj vad svårt, har dessutom ingen pensel (står högst upp på inköpslistan!!!) så försökte måla med en tandpetare. Det blev dock inge bra så tog bort och målade över, tog bort och målade över......


Haha ja, blev iallafall så missnöjd att dessa naglar åkte av någon dag efter jag gjorde dem. Synd, men ville ändå viss upp den. Nu känner jag mig klar med Halloween och det läskiga. Snart är det dags för jul, men inte riktigt än!

Likes

Comments

I helgen var jag på nån slags budgetaffär, MM tror jag den hette? Har sett att detta märke finns på typ vanliga mataffärer också. Dessa kostade 13kr styck, få se hur bra dem funkar! Det är en guldig tejp som man kan använda för att måla mönster eller bara ha som design! Och ett sååå fint nagellack. Lila, glitter och stjärnor - kan det bli mer jag?

Likes

Comments

Färgerna jag använde till mina senaste naglar. Jag tycker ändå att Depends nagellack fungerar bra och speciellt till det superekonomiska priset! Om man målar 2 lager med färg och använder ett bra överlack (jag använder Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat som jag fick i en Glossybox för några månader sen - det är asbra) så blir det ju ett fint resultat! Skitsmart också att dem har lagt till om lacket är täckande eller halvtäckande på själva flaskan, så vet man lättare hur resultatet kommer bli.

Älskar ändå söndagar! Även om helgen lider mot sitt slut och måndagsångesten smyger sig på är det ändå något mysigt med söndagar. Idag tänkte jag pyssla med naglarna lite och ge dem lite uppdatering, fräscha till lite och stämpla lite mer!

Likes

Comments

Har längtat efter att fixa mina naglar, och äntligen hade jag tid! Röda naglar känns så fint på hösten, och med glitter och stjärnor blir det lite festligt. Jag testade min nya stämpel från Depend för att få fram stjärnmönstret, blev mycket nöjd med resultatet! Lite kladdigt osv men bra för att vara första gången. Jag stämplade i två omgångar, först med svart nagellack och sedan vitt. Längtar redan tills jag får använda stämpeln igen, så kul ju! Ska göra Halloween-themed naglar nästa gång hehe.

Likes

Comments