Gissa vilken låt jag lyssnar på. Rätt! Det vill säga om ni gissade på I'm renegade. :)

Jag hoppas alla har börjat dagen med att i alla fall gett er mor en kram. Det har jag plus fin frukost! ^^
Eftersom min mamma har börjat tyckte väldigt mycket om loppisar så kommer vi alla åka till en baklucke-loppis om ca 30 minuter, vilket jag tycker ska bli rätt kul!

Men även fast det är morsdag så finns det saker jag vill ha gjort. Och det ska vara gjort idag.

- Göra klart och lämna in dom sista uppgifterna till skolan
- Börja sy till min cosplay med mamma
- Om jag har tid över, städa rummet

Inte så väldigt stora mål men det är saker som måste bli gjort. Speciellt den första, eftersom ja ni vet ju, skolan kommer först.
Dock så tycker ju jag att börja sy till min cosplay som jag ska ha till närcon är lika vilktig, heh. Mest för att jag vill börja i tid så att vi har tid att ändra om något blir fel osv. Speciellt eftersom det här är den första cosplayen vi syr. WHOO!

Yessss. Jag återkommer under dagen om jag har gjort allt eller om jag har något annat att berätta. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första gången jag hörde den här låten var från en bil reklam och jag måste säga att jag föll för det på en gång. Tror mest för att texten talar till mig. Sen älskar jag låtar då det är som om någon "berättar" något, alltså att han inte riktigt sjunger utan prat-sjunger! Förstår ni vad jag menar?

En mening från låten som talar till mig mest är "Straight as an arrow and strong as a tree".
Jag antar att den talar mest för att jag känner att jag vill våga mer. Jag vet att jag kan pusha mig och jag har kommit över tröskeln då jag faktiskt säger till mig själv att "Nä nu jävlar så gör du det där!".
Man kan säga att jag fick någon slags kick att jag vill hinna göra saker nu som jag kanske inte kommer kunna göra eller klara av senare. NOW OR NEVER, typ. ^^

Men jag vill våga mer. Visst jag har tagit ett ganska stort steg, fast att det kanske inte syns men jag har tagit ett steg som syns för mig. Man kan säga att min självförtroende har lyfts en aning som bara märks för mig, men det behöver nog höjas lite mer ändå. ;)


Men tillbaka till låten. Den inspirerar mig till att, tja, försöka pusha mig lite ännu mer I guess. :3

Likes

Comments

Hej. Jag skäms lite just nu, att jag skriver nu som jag borde ha gjort för väldigt länge sen.

Man kan säga att jag slutade skriva pga att jag just tröttnade. Ska inte säga att jag inte hade något att skriva om för det kan man ju säga eftersom målet med den här bloggen var att få mig att ta tag i saker som jag egentligen inte gör. Min blogg ska få MIG att bli inspirerad och peppad på att få saker gjort inte är så dumt. Heh!

Men det kanske är därför som min blogg heter Lättare Sagt Än Gjort.
Och jag har för mig att jag skrev i mitt första inlägg att mitt första mål var faktiskt att hålla bloggen igång... och det gick ju väldigt bra som ni ser. *host*

Men jag fick något ryck om att jag ville börja igen. Heh, förvånar mig inte om jag kommer sluta om ett tag igen.
Men dock är det så jag är. Det kommer gå i perioder då jag skriver dagligt och sen kan det ta upp till flera månader innan jag gör det igen för just då har jag tappat lusten.
Men jag tycker om att skriva, speciellt nu när det här ska vara något som ska hjälpa mig. Och jag tror faktiskt om jag verkligen håller igång och skriver och sätter upp mål så tror jag tillslut att det kommer att hjälpa!

Så jag ska försöka komma igång igen. Får se hur det slutar. Ingen vet. ;)
Likes

Comments

Så jag kom hem för ett tag sen och både jag o min pappa har pratat om att vi borde träna, springa och sånt. För ett tag sedan sprang vi 5 km och det kändes super efter åt.

Men nu var det ett tag sedan och vi skulle vilja komma upp med en regelbunden träning så att vi i alla fall tränar konditionen två gånger i veckan plus lite styrke. Och det känns bra!

Nu strax ska vi ta och cykla som träning. Vi ska cykla till ica grytan och tillbaka. Det känns bra och nästan lite roligare när man vet att man kan träna sin kondition på olika sätt och inte bara löpning! ^^ 
Men jag tänkte ta med mig min systemkamera för det är grymt fint höst väder ute och kände att jag alltid har bild brist att lägga ut här så det kändes som en bra idé. :)

Men vi ses senare ! :3

Likes

Comments

Så gissa vad? Jag gjorde mina mål. :3 yej!
Rummet är rent och det ska fortsätta vara rent och om det skulle bli stökigt så måste jag städa upp. punkt slut.

Och jag har gjort lite mer än 30 sekunder på solot. Jag måste repa lite så att alla steg sitter men det tänker jag gör senare, och en gång innan jag går och lägger mig.
Det här med solot är inte riktigt min grej, sure, det är bra övning att skapa eget men att vi ska visa upp dom UTAN musik känns.. lite njaaa. Haha, aja det är bara något jag måste ta mig igenom.

Nu ska jag förbereda två inlägg som kommer upp senare och sedan där efter blir det att kolla på The Purge, uuuh scary ;) Haha, näe men har velat se den ett tag!
Vi ses! ^^

Likes

Comments

Hej!

Om några veckor så ska min skola ha en slags marknadsföringsvecka, där vi gör reklam för min skola och då ska vi esteter uppträda eller vad nu alla inriktningar ska göra.
Vi dansare ska ju såklart visa upp dans, vi har tre danser och mitt bland allt så ska vi också skapa vårat egna solo som vi ska visa upp lite random på biblioteket.
Och imorgon ska vi visa upp så mycket av solot vi har gjort, och eftersom jag är en "sista minuten" person så har jag inte kommit långt alls.
Så första målet idag är att i alla fall göra halva solot, alltså typ 30 sekunder och det borde gå. yes!

Och andra målet får bli att städa mitt rum... heh.
Det är stökigt igen, som alltid och nu känner jag mest "vafan elin städa upp och håll det rent!" Så vi kan slänga in ett litet bonus mål att jag ska hålla rummet rent först i en vecka och om jag lyckas med det lägger jag på en vecka till osv. :)

Så det här ska jag få klart så fort som möjligt. Och jag ska börja med solot så fort jag lagt upp det här, så önska mig ett lycka till! ;)
 

Likes

Comments

Hej allihopa! Det var länge sen.

Fråga mig inte varför jag inte har skrivit för jag har ingen bra anledning. Jag säger bara "Lättare sagt än gjort" ;)

Men nu när jag har börjat skolan så har jag fått upp lusten att börja skriva mer här eftersom det kommer fler mål att sätta upp.
Jag går andra året på en dans linje, har också börjat på en musikal linje där och samtidigt har jag vanligt plugg.

Jag har nu ett mål som jag har försökt med många gånger men aldrig fått det till en rutin.
Och det är att äta nyttigare. Speciellt en bättre frukost och tagga ner på snacks/godis. Jag minns före sommarlovet så hade jag tränat jätte mycket dans och var därför inte alls lika sugen på söt saker som jag blev ett par in på sommarlovet, och ni vill jag komma till det stadiet igen.
Sen vill jag heller inte sluta äta god saker men ibland skulle jag kunna byta ut en skål med godis till en skål med frukt! Ni fattar? :)

Jag säger inte att jag är tjock men jag vill ha en väl tränad kropp som jag kan vara extra nöjd med. :)

Så där har vi det, mitt mål. Äta bättre och få den kropp jag alltid velat ha. Önska mig ett lycka till. ;)
Men jag kommer skriva om det har då o då så ni får veta hur det går. YES. LET'S DO IT!
 


Likes

Comments