Likes

Comments

Hola friends

Just nu ligger jag i soffan & kollar på BoJack Horseman. Har världens migrän & tog en imprensa för ca 2h sen, den har hjälpt lite men har fortfarande sjukt ont i huvudet.

Alltså min hy har fått massa break outs på senaste tiden pga stress vilket suger men ja, får väll lära mig att ta det lite lugnt. Så har en ansiktsmask för finnar just nu så får se om det kommer hjälpa.


Hoppas ni har en fortsatt bra måndag & ta hand om er

Likes

Comments

Hej!
Idag så spenderade jag inprincip hela min dag på gröna Lund med min kusin.
Det var inte så många människor där pga vädret så det var knappt kö, vilket var nice! Det var molnigt och duggade lite.
Förra gången så åkte vi Ikaros 22 ggr i rad men idag blev det bara en gång då jag fick nackspärr av popexpressen så kunde knappt åka nått efter det Hahah.

Nu ska jag iallafall ta en dusch & gå o lägga mig, jobbar imorgon so i need my sleep.
Hoppas ni haft en bra lördag!

Likes

Comments

Hola people.

Just nu ligger jag & kollar serie o dricker red bull. Igår så var jag inne på akuten o tog några prover då jag kände att nått sprack i min mage sedan fick jag en enorm blödning. De sa att mina värden såg bra ut, o att det antagligen 'bara' var en cysta på äggstocken som spruckit. Scaryyy men ja.


Måste ta det så lugnt som möjligt då jag fortfarande har extremt ont i magen, så denna dag går väääldigt segt. Men ska laga mat strax iallafall, sen plugga lite.

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!

Likes

Comments

Heej! Längesen jag skrev ett 'vanligt' inlägg så nu blir det lite update på hur min vecka sätt ut!

I måndags så fyllde jag år, dock så firade vi det i söndags men jaa. Gick till tandläkaren & ska dit om två veckor igen för att min käke är fucked up tydligen. (Kul va att gå hos tandläkarn på sin 17 årsdag? 😂)
I tisdags så var jag hos vårdcentralen för o ta massa prover pga mina magsmärtor som jag haft i över 4 år (!!) så ska dit igen nästa vecka & se om proverna visar att jag har någon inflammation eller något annat.
O idag så var jag hos veterinären med en av mina katter Lotus. Han har ätit skit dåligt o knappt gått på lådan på 2 dagar. Nu går han på smärtstillande, sedan ska de ta ett prov på hans urin. De misstänker kristaller eller någon sorts tarmvreds liknande smärta på urinblåsan. Är nojjig som fan att det ska vara något farligt, vill inte att min bebis ska lida.


Så det har varit mycket denna vecka och det är bara onsdag haha. Nu ska jag ta ett bad & sedan sova. Ska upp 5 imorgon pga skola, så kul...
ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments