Har varit på dubbeldop, systerdottern och kusins barn som döptes, och så har jag varit på födelsedags fest för David som fyller 18 imorn! Stort grattis till er alla 3! :)

Meen nu gåre inte så bra för mig längre..
Träffade inte min kära Sabina igår :(
Vaknade upp imorse av migrän.
Min mobil är stendöd då den inte går att ladda, ska lämna in den imorn..
Min garderob och mitt rum är stökigt :( 

Ska ta en huvudvärkstablett, dricka något gott och äta lite glass så får vi se om mitt huvud tillåter mig att se på lite av mina kära serier!

bilder från dopet (:
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Toppen dag idag med super mycket sol och djur! 
Legat hemma på en filt med kaninerna och gosat, tog sen en lång promenad på 2 timmar med hundarna, vi klättrade på höbalar (farligt, ja vet men man måste ju lixom!) och gick över åkrar och i skogen, det känns helt jävla underbart när man kan släppa lös hundarna och låta dom bara springa. När jag väl kom hem satt familjen hos grannen och åt grillat så jag torkade av hundarna efter alla vattenpölar de hoppat i och gick över jag med, som jag har saknat sommar maten ❤
Och nu på kvällen så skypa jag med syster och kollar på youtube! 

En underbar dag helt enkelt :)

Och så en bild från praktiken i fredags! kan inte bärga mig tills nästa vecka, sista veckan då dock :(
Förresten, någon som kan svaret på denna fråga? 
"Vilket djur är mest generöst?" 
Har funderat på den i 2 dagar nu och kommer fortfarande inte på svaret :(

Nu håller jag verkligen tummarna på att Mia (snöleoparden) är dräktig så de kommer små bebisar snart! :D 


Likes

Comments

Jag förstår inte hur människor står ut med att bo själva! Ibland är det såklart skönt oh vara själv. I högst 1timma.. Ända gången jag är själv om dagarna är vid frukost, och jag står verkligen inte ut!
Till alla er ensamboende människor som klarar av att vara själva, hur? Jag avundar er :(

Likes

Comments

Jag praktiserar ju på kolmården, genom min skola! och det går super bra, åker runt mycket i golfbilar, kollar på olika rovdjur, styckar kött, matar djuren, gosar med röd panda, får vara med och kolla på veterinätbesök osv.
kan inte ens drömma om en bättre praktikplats! :)
(tigern är INTE inlåst, han gick in frivilligt då han hörde oss komma in, de har öppet så de kan gå ut och in som de vill under kväll/natt/morgon ^^)Likes

Comments


Känns som att det ända jag gör är att knapra piller just nu, hoppas att jag blir frisk lite snabbare (:

Sinova forte är absoluta favoriten, så jävla god och härlig färg! haha


Likes

Comments

jag har haft det så underbart den senaste tiden så jag har i princip bara väntat på ett bakslag. och nu är den här..
blev sjuk i förrigår, men jag åkte till romme ändå eftersom jag betalat 500 spänn för den resan, idag märkte jag att det inte var de bästa jag gjort då jag missar praktiken istället pga att jag har blivit ännu sjukare. :(
mitt mål just nu är att bli frisk, snabbt.

Likes

Comments

lite bilder från skidresan, måste säga att det gick förvånansvärt bra :) och de gånger jag ramla omkull kunde jag inte göra annat än att garva tills jag tjöt, jag ramlar verkligen inte fint ..


Likes

Comments

Började veckan med praktik på kolmården, super kul är det! haha fåret som bara måste va me i kameran :') ska få umgås med dom i 3 veckor! och igår åt hallonpaj igår för första gången, sjukt gott!
och så åkte jag för att sova hos Alida igår då vi gick upp 5 idag. så nu sitter vi spralliga, morgonpigga, glada och förväntansfulla på att få åka skidor/snowboard i romme! :D 3 timmars bussresa först bara ..
Likes

Comments

en bild säger mer än tusen ord, så tror nog att de kan förklara det mesta av min helg ^^ (glassen är hemmagjord bananglass, oh den blev JÄTTEgod)

Likes

Comments