Då har den här lediga dagen snart blivit till kväll.

Läkarbesöket gick bra men gud vilken obehaglig känsla när bedövningssprutan som innehöll adrenalin fick mitt hjärta att hoppa rundor. Hjärtklappning och på det så höll jag på att svimma. Ni vet den där känslan när man först känner sig kall i ryggraden och sedan förlorar hörseln *Usch* Tur att jag hade Hjärtat med mig. Det är ingen rolig kombination att ligga i en gynstol och samtidigt få en bedövningsspruta upp i underlivet. Men nu väntar vi i några veckor på provsvaret av biopsin.

Efter läkarbesöket så blev det veckohandling på Citygross. Hjärtat gjorde middag idag och nu på kvällen så körde vi iväg och hämtade leksaken till Lilleman. Vi överraskades av ett rejält oväder på vägen hem, stora hagel och massa blåst. Temperaturen gick ner till 7 grader. Lilleman satt och gömde sig under filten i bilen och grät *Stackaren*

Arken med djur och ljud blev en rejäl hit. Han glömde bort det hemska vädret när han såg båten med djuren. Hoppas bara att mammas och pappas öron orkar med ljuden *Ha ha* Jag kan förstå lite varför det inte fanns några batteri i den när vi hämtade den 😜


Gillar

Kommentarer

Godmorgon alla fina.

Klockan har passerat 06.00 och det är en ny dag att fördriva på olika sätt.

I dag skall jag på läkarbesök på förmiddagen. Håller tummarna att allt går vägen. Sedan skall vi komma iväg och veckohandla. Vi ska även inom min gamla by och hämta en sak på annons till Lilleman.

Vad ska ni hitta på idag?


Gillar

Kommentarer

Jag trodde att mitt huvud skulle explodera i eftermiddags på jobbet. Det märks att man jobbar med bara kvinnor nuförtiden. För gud vilket kackel det var på mötet idag. Våra efterlängtade scheman hade kommit i pappersform och delades ut. Och alltid är det någon som får ett kvällspass mer än alla andra och då skall det direkt kacklas. Tyvärr så är det så att den som kacklar mest på vår arbetsplats får sin vilja igenom eftersom chefen inte orkar lyssna på hennes gnäll. 45+ kvinna som gråter som ett barn så fort hon har en fis på tvären. Snälla du.... att du inte skäms.

Tänk så här allesammans. Vårt förra rullande schema var ett 5 veckors schema och fyra av fem fredagar så jobbade jag kvällspass. Vare sig det var inför ledig helg, inför en arbetshelg med dagpass eller arbetshelg med kvällspass. Den kacklande hönan hade då ett schema med bara en fredag kväll och det var inför en arbetshelg.

Kacklade jag då? Nä.....

Klockan blev 15.30 och det var dags att gå hem men alla satt kvar och pratade i mun på varandra. Jag frågade chefen om jag kunde gå och det fick jag. Jag tog mitt nya schema, stämplade ut och mötte upp Hjärtat på väg till garaget. Fattas väl bara nu att man kommer tillbaka efter en ledig dag och de ändrat mitt schema som jag nu är nöjd med.

Nu är jag iallafall hemma och det är dags att äta middag. I dag är det Hjärtat som står vid spisen *Skönt*

Nu väntar en dags ledighet enligt schemat, både för mig och Hjärtat. Efterlängtad ledighet efter en arbetshelg.


Gillar

Kommentarer