Atlaz 2 år den 26 november

Nu har du varit vår i ett halvår och du fyller 2. Du är den snällaste hunden jag har haft. Men också en av de busigaste. Du fullkomligt älskar att hämta våra strumpor i tvättkorgen. Trotts att vi skaffat en ny med lock och du är så sneaky. Det hörs som inte ens att du är däri och fiskar upp dem.

Du älskar pinnar och stenar och älskar dina gossedjur. Gossedjuren är du så försiktig med fast du brukar äta upp ett öra på varje gossedjur. Igår fick du en blå elefant av oss och du blev så glad. Vi började med en geopard. Sedan blev det en tvättbjörn och efter det en gris och en vovve och nu en elefant. Du har geoparden på jobbet. Vi köpte grisen för att du kanske skulle glömma bort din tvättbjörn för den fullkommligt stinker och har många hål i sig. Men icket den är ju en favorit. Grisen är nog den bästa av bästa men du älskar dem alla.

Du är snäll och kräver all uppmärksamhet, alltid. Du vill va i mitten och få vara med. Du är lite rädd av dig när det är mörkt ute. Du gillar värme och vara nära men på riktigt. Du gillar att skutta trots dina 60 plus kilon och 80 cm hög i manken. Du blir så glad när du kommer hem och står vid din säng och har alltid grisen i munnen för att visa upp det finaste du har.

Jag är så glad att du är vår. Vi älskar dig.

Och ja! Klart han ska ha födelsedagsljus och berättelse för du är som vårt barn och vi älskar dig. Grattis Grattis Grattis på födelsedagen!

#atlazbjörnen #födelsedag #2år

  • Livet

Gillar

Kommentarer