For et fantastisk vær! I går fikk vi virkelig innviet terrassen på sørsiden. Vi satt ute i solen i flere timer med et vennepar før vi tok lunsj på kaien i Haugesund.
Så gøy å få en smak av sommer i mai.

Salat med andebryst og blåmuggost på Brakstad.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 44 Lesere

Likes

Comments

Endelig har det gamle teppet vi har fått fra besteforeldrene til mannen min funnet plassen sin. Torsdagsmorgen klippet jeg det til i den lengden jeg ønsket, og knyttet sammen tauene i endene.
Det er laget av tanten til bestemoren hans. Utrolig gøy når interiør og møbler går i arv, teak benken er faktisk også arvet fra dem.
Teppet passet veldig bra til den gule ytterdøren vår.

Likes

Comments

Jeg tar en del bilder på fritiden og har innredet et kontor/fotostudio i kjelleren. For noen uker siden malte jeg et felt på veggen i fargen Green Leaf fra Jotun. Det gjorde seg med litt farge på veggen! Den gamle kontorpulten kjøpte jeg for 300 kr på en salgsside på Facebook. Gøy å endelig ha kontoret på plass.

Likes

Comments

Noe av det mest inspirere med jobben min er å dra på husreportasjer. Vi besøker så mange flotte hus i distriktet. På mandag var vi i et nytt hus på Vormedal, et annerledes og kult hjem! Her får dere en liten sniktitt.

​Det er Susanne Ø. Hansen (susanne_1988 på instagram) og familien som bor i det flotte huset. Familien har fått hjelp av Creolines Interiør i Kopervik og sammen har de innredet dette stilige hjemmet!

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt et klesstativ som skal henge i taket på ønskelisten, men syntes det var litt i overkant dyrt. Jeg fant ulike som hadde priser mellom 1000 og 2000 kroner. Vi bestemte oss heller for å kjøpe et vanlig klesstativ fra Clas Ohlson til 179 kr, og kappet det i bunn. Vi lagde noen fester og hang det opp ned. Vi ble ganske fornøyde med resultatet og i tillegg sparte vi noen hundre lapper.

Likes

Comments

Jeg og Liv (en av journalistene på jobb) var innom Grunderloftet for å lage en annonse til GLIMT Interiørarkitekter for noen uker sider. Når vi var innom knipset jeg også noen bilder fra loftet, for en kul og gjennomført stil! Slik vil jeg ha det på kontoret mitt, tenk å ligge i hengekøyen med macen på fanget å jobbe.. Det er Camilla Aanensen som står bak innredningen, hun har også designet den stilige romdeleren/hyllen. Hurra for unge gründere!

Likes

Comments

I morgen kommer det lokale bolig magasinet Vi Bygger Nytt ut i postkassene, for de som ikke bor i nærheten ligger det også tilgjenlig på www.vibyggernytt,no. Denne gangen har vi besøk to flotte hus, et som er over 100 år gammelt på Bakarøy i Haugesund og et helt nytt på Karmøy. Jeg ble virkelig inspirert ute på oppdrag denne gangen, det 120 år gamle huset hadde personlighet og en fin atmosfære. En kul plass å ta bilder!


Det er Liv Alsaker Sande som er journalisten i magasinet, mens jeg tar bildene. Ann Helen Kvalevaag pleier å bli med som stylist på en del av boligene vi besøker.

  • 82 Lesere

Likes

Comments