Att ha tråkigt.....

Att ha tråkigt föder kreativitet - men har vi någonsin tråkigt när vi håller på med våra telefoner hela tiden?

Född 2010 finns på SVT Play: https://www.svtplay.se/fodd-2010

Så rätt ända från dom är riktigt små lär sig barn att hantera spel, film mm på paddan, mobil, xbox mm

Vist vi lever i ett samhälle och framtiden utvecklas men är det helt rätt då?

Jag använder mobbilen och paddan jätte mycket ( Theo kommer ibland fram och sticker in huvudet mellan mobilen och mig för att påminna mig om att jag har en son...Hej morsan det ör jag din son ser du mig....mest på skoj för oja han sitter med mycket framför allt möjligt) och ja vi hänger jätte mycket me med varandra än med det tekniska tro inget annat!
Men hade lyxen att upölevs tiden då man hrldre vslde att vara ute och hänga ute än att sitta inne och umgås via en dator. Vad ringa till kompisar, åka förbi spontant hos polare för att åka vidare om dom inte var hemma eller inte kunde. Det kändes så mycket lättare dån än nu. Mina grabbar spec 19 åringen kan bli avis på just det att hänga ute med grann barnen som ett stort gäng och hitta på saker ihop.
Alla hängde med alla i ett skönt flowe.

Dom tråkigaste stunderna kommer jag knappt ihåg vad det var men var absolut mer kreaktiv och mer fri i min tanke än mins egna grabbar är.

Saknar den fria tanken att jag är jag, gör som jag vill och det är okej. Nu är samhället uppbyggt på att normerna ska se lika dant ut egen tanke hur julen el kläder mm ska vara är och blir inte kan man väll göra så vad ska andra sögs då eller så ser det inte ut i samhället, internet, fb el insta.

Mycket tankar och detta var en av dom.


Och vist har jag tråkigt och är tråkig ibland men det är okej dålängf msn inte blir bitter.

Gillar

Kommentarer

IP: 173.208.148.194