Gratis abonnemang är det som gäller för 2018!

Vill du också ha Vimla med 10 kr rabatt på din räkning och komma ner till 0 kronor i månaden så klicka här. Vi får båda rabatt om du använder länken så du är direkt nere på 40 kronor i månaden. Värvningslänken för att få rabatten på 10 kronor finns här!

Jag tycker att det är ganska så tråkigt och omodernt att betala för abonnemang. Men övergången måste vara smidig - annars får det vara!

Jag haft mitt Tele2 abonnemang på 299 kronor/ månaden sedan jag gick omkring med Nokia 3260, nä men nästan. Jag vet inte varför. Först var det bindningstid och därefter så har det liksom bara fortsatt. Någonstans har jag fått för mig att det är krångligt att byta. De gångerna jag har blivit irriterad på att EU-surf inte ingår har jag varit i utlandet och då vill jag definitivt inte sitta och byta abonnemang.

Läs mer om Vimla här.

Kortfattat ser det ut så här men läs alla villkor innan du tecknar något.

Man kan ändra sitt abonnemang när som helst, upp eller ner eller till annan mobiloperatör.

Ingen bindningstid!

Täckningen är samma som Telenors övriga abonnemang.

Spara oanvänd surf, samtal & mess till nästa månad.

Tipsa dina vänner så får både du och vännen 10 kr rabatt/månad. Observera att rabatten bara gäller så länge båda använder det!

Det viktigaste kommer här. Efter två sms så var det klart. Man får behålla sitt gamla nummer. Efter en dag fick jag ett nytt SIM-kort hemskickat och man kan även välja vilken dag bytet ska ske. Man sätter i kortet och startar om mobilen. Klart. Sparat minst 249 kronor i månaden man kan göra roligare saker för!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229