Mybonus - jag handlar och får pengar tillbaka

Samtidigt som jag startade min blogg för ett halvår sedan så gick jag även med i MyBonus. Det var meningen att jag skulle bara testa för bloggandes skull men nu 2280 kronor senare så är det lite av en vana.

Jag handlar det jag vill och var jag vill men innan jag handlar så tittar jag alltid efter om det finns någon återbäring hos Mybonus.

Varför skulle då Mybonus ge bort pengar?

MyBonus får pengar när du handlar via dem i butikerna och en del av dem pengarna ger de tillbaka till konsumenterna.

Du går med genom att registrera dig gratis på Mybonus. Om du går via min Länk anger koden KUPONGVERKET så får du 50 kronor i välkomstbonus direkt då vi har ett samarbete.

Så fort du har ett MyBonuskonto kan du få egna Bonus buddies och få procent på deras köp. Man kan alltså få procent på vänners eller släktens köp av varor och tjänster som t ex. telefonabonnemang. Det sköter sig självt och pengarna bara dyker upp när t ex min make gör ett köp via Mybonus 😊.

Hur gör man?

Du loggar in dig via Mybonus appen eller hemsidan och letar upp exempelvis Apotek hjärtat för att köpa tre för två solkrämer. Apoteket hjärtat tar ingen avgift för frakt heller.


Säg att det kostar dig 100 kronor för krämerna då får du också 5 kronor tillbaka till MyBonus. Apotekets sida fungerar som vanligt när det gäller att samla poäng och värdecheckar.

Därefter sköter sig allting självt. Det kan ta lite tid innan pengarna kommer in beroende på när butiken godkänner och betalar ut återbäringen men plötsligt så finns pengarna redo för utbetalning till ditt bankkonto.

Man ska minst ha 100 kronor innan utbetalning kan ske.

För andra aktuella återbäringar på Mybonus just nu titta här : https://www.mybonus.com/campaigns!

*Kupongverket i samarbete med www.mybonus.com.*

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229