Få tjugo middagar för 324 kronor!

City Gross har ett rabatt på 200 kronor för nya prenumeranter på bl. a Viktväktarkassen, Laktosfria kassen och Familjekassen.

Gå in via länken https://www.cashbackshopping.se/City-Gross-Matkasse-324 till Cashbackshopping och få ytterligare 50 kronor i återbäring. Nya medlemmar på https://www.cashbackshopping.se/ får även 25 kronor insatta som återbäring när de blir medlemmar.

Jag beställde en kasse som ska räcka i fem dagar för fyra middagar och priset blev 399 kronor. Efter ytterligare återbäring från Cashbackshopping på sammanlagt 75 kronor så blev det totalt 324 kronor. Alltså 16 kronor per middag!

Cashbackshopping möjliggör att man kan även donera sin återbäring till välgörenhet.

Observera att detta är en prenumeration på City Gross matkassar och bör därmed sägas upp om man inte planerar att fortsätta handla matkassar till fullt pris.

Låt dina pengar jobba lite till. Använd ditt City Gross medlemskort för bonuspoäng som samlas och omvandlas till kuponger och betala hela köpet med exempelvis Norwegian bank kortet som ger dig poäng på varje köp. Poängen kan omvandlas till härliga resor!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229