Idag så var vi ner till ICA för att handla lite. Nu den senaste tiden har vi hittat väldigt mycket nya kuponger på just ICA och det är super roligt! Idag hittade vi Barilla 5 kronor vilket är super bra, ibland säljs de 3 för 15 och då kan vi få de gratis!

Vi hittade även två nya kuponger som vi inte har sätt tidigare iallafall och de kupongerna var på glutenfritt bröd vilket är väldigt bra eftersom att en av oss i familjen inte tål gluten så vi testade att kombinera de två kuponger och det gick väldigt bra!
Sedan hämtade vi även ut lite Palmolive även idag!


​Just nu är det extrapris på Palmolive på ICA så priset nu är 2 för 30 kronor.
För att få det gratis använde vi oss av 12kr+5kr+5kr+5kr+5kr vilket blir 32 kronor och flaskorna blir gratis!

Dessa kuponger hittade vi i butik och det var inte planerat att vi skulle handla bröd idag men vi ville testa kompinera.
Bröden kostade 29,90 styck så vi köpte två stycken och använde kupongerna 12kr+10kr vilket gav 22kr rabatt så vi betalade endast 38 kronor för två limpor glutenfritt bröd som annars är väldigt dyrt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen som varit nu ett tag men nu är vi äntligen tillbaka igen med massor utav tips och knep för att betala så lite som möjligt eller helt enkelt få det gratis!

Förra veckan fick vi hem tre paket från Dove där det var schampo och balsam i och vi testade de direkt och båda jag och J älskar dom och tycker att de är super bra produkter! Vi har faktiskt köpt hem i större förpackning för att vi tyckte att det är så bra! Dock blev det något fel så vi fick ett paket i J's namn och två i mitt namn men valde att ge bort ett paket till en släkting till oss.

Sedan idag kom det också hem två paket i brevlådan, båda var från Löfbergs! Vi hade nämligen beställt provpåsar på kaffe som vi skulle testa och jag blev förvånad att påsarna innehöll 6-8 koppar. Jag tycker att det är mycket och väldigt generöst av de, dock tror jag att vi ska få hem ett till paket därifrån då tre i min familj beställde.

Jag älskar när det trillar ner gratis prover i brevlådan som man beställt!

Likes

Comments

Hejsan!

Ledsen att det inte kommit upp något inlägg på varken bloggen eller Instagram på väldigt länge men det har varit så mycket annat just nu!

Iallafall. För ett tag sen var vi på Gekås Ullared och shoppade, tyvärr blev vi lite besvikna när det kom till användning av kupongerna där. Vi handlade inte mycket alls på kupong när vi var där. Men det var en tjej som frågade oss på Instagram om vi kunde göra ett blogginlägg där vi skrev vad vi handlade där, trots att det inte blev så mycket. Det är super roligt att ni ber om speciella inlägg som ni önskar av oss!

Vi handlade en Tresemme balsam och en flaska schampo för 30 kronor för båda vilket är väldigt bra eftersom att de ligger på 89 kronor styck i vanliga butiker. Sen handlade vi ca 63 stycken tandborstar. Vi hade massor med tandborstar sen innan men varför vi handlade var för att vi fick 15 kronor överskott på varje kupong vilket gav oss ett överskott på totalt 315 kronor som vi handlade annat för. Vill ni se det andra vi handlade för överskottet så kommentera det. Eller kika in N's blogg för att se lite kläder och skönhet som köptes där. MEn vill ni ha ett enskilt inlägg får ni kommentera det här! :)

Likes

Comments

Idag var vi och handlade i både Åkersberga och Arninge och hittade en hel del billiga varor. Vi handlade för varor till värde av 782 kronor, kan ni gissa vad vi betalade? 100 kronor! Ganska bra ändå eftersom vi kom hem med Tresemme och sedan 4 varor som vi ej handlade på kupong.

Idag kom vi hem med 16 tandborstar och 2 tandkrämer som vi fick helt gratis eftersom vi använde kombo45 kupongen + att det var nedsatt och vi fick 15 kronor till överskott vid varje köp vilket gjorde att vi fick de mesta varorna gratis med hjälp av det idag. Det som vi fick gratis idag med överskottet var:

3 paket Samyang Ramen nudel paket (var nedsatta till 3 för 10 kr)
1 Nivea Honey & milk shower cream (nedsatt till 14.90)
2 kg morötter (nedsatta till 8.90)
1 shampoo flaksa från Wella (nedsatt till 10)
Wella flaskan handlade vi samtidigt som morötterna och där kombinerade vi kuponger. Vi hade nämligen en kupong på 5kr rabatt per flaska så den kostade bara 5kr för oss så det gick på överskottet!

4 varor som vi inte betalade med kupong är Cremé Bonjour varorna, men det var nedsatta till 10 kronor styck vilket vi ändå tyckte var bra eftersom det är något som går åt här hemma!

Bilden i mitten ser ni saker som vi endast hämtade ut ed Tryme appen, hur bra?!
Vi fick med oss totalt 8 varor & det var

3 Arla kvarg i smaken blåbär
1 vinsås från Erik Lallerstedt
1 Ice Latte Macchiato från Löfbergs
2 Planti Soygurt i smaken Blåbär, Jordgubb & "Creamy Vanilla) 

Likes

Comments

Imorgon är det fredag, det betyder att vi ska åka och kupongshoppa (inte bara såklart)
Vi ska nämligen in till stan eftersom vi har lite ärenden och jag (N) ska ge blod! :) Så jag satte mig för att kolla igenom alla våra kuponger för att se vilka som snart går ut! Är det bara vi som har smått ångest för kombo45 går ut? Så är är några av de kuponger som går ut i Januari.
Bland de som går ut nu snart finns några av våra favoritkuponger tyvärr! & jag vet att det även är flera andra som gillar några av dessa kuponger så jag tänkte visa mina favoriter och hur man kan använda de på ett bra sätt!


Här finns några som jag tycker är bra att använda och kombinera!
Min absoluta favorit ser ni på bild ett, kombo45. ​Speciellt när man handlar på Willys och får överskottet. Sist fick jag överskott på 15 kronor. Dove kupongen på 15 kronor blir bra om man kombinerar den med överskottet från ​kombo45.​ Den billigaste Dove produkten från DermaSpa som jag sätt är 39 kronor, har man då kupongen på 15 kronor och sedan använder överskottet på 15 får man ner priset från 39 kronor till 9 kronor, väldigt bra tycker jag!

Sen finner ni kupongen köp 2 få 40 kronor rabatt från Schwarzkopf.​ Den kan vara bra dock har inte jag så bra koll på priset på dessa, men jag har hört att de säljs ut ibland så att man kan få två hårfärger till priset av en, dock vet jag inte riktigt hur så jag kan inte säga att denna kupong är en favorit men om jag kollar i butik och så så kanske jag kan lista ut hur jag får det bra! Men det är ändå ett tips för er som färgar håret mycket, 40 kronor rabatt vid köp av två är ändå ganska mycket!

Colgate rabatten- jo ibland säljs detta tandkrämer ut för 10 kronor så att man kan få tandkrämen för 5 kronor om man använder kupongen och om man använder överskott från kombo45 så blir den ju gratis! Jag själv använder inte denna utan använder kombo45 då köpet blir helt gratis, men gillar man Colgate bättre är denna bra!

Libero kupongen är en bra rabatt då det är 35 kronor vid köp av EN. Vi har inte använt denna än då vi fick den igår vid ett byte men denna kommer vi använda imorgon när vi handlar! 
Sist men inte minst TRESemmé kupongen både 50kr & 20kr en an mina favoriter! Detta märke är väldigt dyrt och med hjälp av 50 kupongen kan man få 2 små schampoo/balsam flaskor för 3 kronor sedan kan man även köpa hårsprej och liknande väldigt billigt. 20 kupongen bytte vi oss nyss till. Så imorgon tänkte vi kombinera dessa så vi får 90 kronor rabatt på två flaskor, så då kan vi köpa två stora istället!

Här var bara några av de kuponger som snart går ut, glöm inte kolla igenom era egna och glöm absolut inte utnyttja de (iallafall inte de allra bästa) Lycka till med era köp!

Likes

Comments

​Hejsan! Mår ni alla bra?

Det är så himla roligt att det har blivit så många som läser våra inlägg här på bloggen!

Idag tänkte jag faktiskt ge er ett litet annorlunda tips, som ni tjejer speciellt kommer gilla! Jag själv älskar smink och sminktillbehör ex sminkborstar. Men det är så himla dyrt om man vill ha något från ett välkänt märke där man vet att kvalitén är bra. Därför tänkte jag tipsa för er om en hemsida som heter Cocopanda!
Det är en svensk sida där man hittar märkessmink till billigare priser. Det är fortfarande inte jätte billigt MEN varje Måndag kommer det ett supererbjudande som gäller en dag. Om man registrerar sig på deras hemsida och fyller i att man vill ha nyhetsbrev (går även fast man inte registrerar sig) så får man mail när supererbjudanden kommer. För att få ner priserna ännu mer kan man söka efter olika rabatter på google eller använda sig av appen Klipster där det just nu finn 4 erbjudanden på Cocopandas hemsida!! :D
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida! 

Likes

Comments

​Här har ni lite varor som ni kan shoppa billigt nu i veckan.
Ledsen för dålig bild!

Gräddmjölk- Denna vecka säljs Arlas gräddmjölk för 5 kronor, kortpris på ICA kvantum. Med hjälp av kupong på 3 kronor rabatt kan du få den för 2 kronor endast.
​Palmolive- Palmoliv säljs för 10 kronor på Hemköp denna vecka. Med hjälp av kupong på 5 kronor och appen Earn'd it får du den gratis, appen ger tillbaka 5 kronor på varan.
Cif rengöringsmedel-  Cif rengöringsmedel finner du både på Hemköp & ÖB. Det är extrapris på 19,90 styck, med hjälp av kupong på 20 kronor rabatt får du två stycken för 19.90 kronor.
Softlan- sköljmedel- Softlan finns på Willys där de just nu säljs för 10 kronor. Med hjälp av rabattkupong på 5 kronor får du den för endast 5 kronor.
Pepsodent- Pepsodent är det extrapris på flera butiker nu, på Willys och ICA Supermarket kostar vissa tandborstar och tandkrämer från Pepsodent 10 kronor och på Ica Kvantum finns tandkräm för 5 kronor. Vilket gör det gratis med kupongen köp 3 få 45 kronor rabatt, det kan även bli överskott om butiken fungerar på det sättet och kan då göra att du får andra varor gratis.

Idag har det även kommit ny gratisvara på Tryme appen, som tyvärr endast fungerar för Iphone & Ipad. 
Det är från märket Planti som är en soyayoghurt om jag förstår rätt! Ska förmodligen hämta ut imorgon!


Likes

Comments

Glöm inte att hämta ut en gratis Skyr i appen Tryme (finns inte för android)

Och en gratis bravo boost, begränsat antal så skynda! Först till kvarn! Finns i Pressbyrån appen!

Likes

Comments

Här är de varor som vi handlade idag

Vi var alltså och handlade idag i lite olika butiker, de vi handlade i var Willys, Ica, Coop och Ö&B.
Vårat köp bestod av:
- 5 Axe duschgel
- 5 paket pasta från Barilla
- 1 Duschcream från Nivea
- 1 Skyr naturell
- 2 pepsodent barntandkräm
- 40 tandborstar från pesodent.

För allt detta betalade vi ungefär 4 kronor för alla dessa varor!
Det var flera på vår instagram som undrade hur vi gjorde för att få det så billigt och det var väldigt lätt då vi vid varje köp använde oss av lika kupong. Såhär gjorde vi!

Willys
På willys var det stället där vi handlade mest tandborstar, totalt 19 tandborstar. Där kostade nästan alla tandborstar och tandkrämer från Pepsodent 10kr/styck. Vi var tre personer som handlade där så vi gick in två gånger var, en av oss tre Vi använde oss av kombo 45 kupongen (bild på den finner ni längre ner) På willy's får man rabatt på annan vara om man får överskott från kupongen. Såhär såg våra köp ut!
Första köpet av tre personer- 1axe & 2 tandborstar, 3 tandborstar & 3 pasta, 3 tandborstar & 2 pasta+påse.
-1axe och två tandborstar blir 43 och vår kupong var på 45 så där blir det 0.
- 3 tandborstar blir 30 vilket ger överskott på 15 kr, pastan var nedsatt till 5kr/paket vilket blir 15kr för 3 =0
- 3 tandborstar blir 30, ger överskott på 15. 2 pasta + påse blir 12 som gör det gratis med kupong.
Andra köpet av tre personer- 3 tandborstar, 3 tandborstar & 2 tandborstar, 1 nivea cream, 3 tandborstar.
- 3 tandborstar blir 30, vi betalade med kupong 45.
-
3 tandborstar blir 30, vi betalade med kupong 45.
- 3 tandborstar blir 30, vi betalade med kupong 45.
- 2 tandborstar blir 20, ger överskott på 25 och det handlade vi en Nivea produkt för.

Coop
Coop handlade vi 6 tandborstar och en skyr yoghurt för.
Köp 1- 3 tandborstar = 42 kronor.
Köp 2- 3 tandborstar och en skyr= 42 +18,90. Där hade vi kupong på 45 + kupong på en gratis skyr i appen tryme.

Ö&B

På Ö&B handlade vi 9 tandborstar (3 per person) För 3 kuponger blev det 44 kronor och där betalade vi med en 45 kronors kupong. Detta gjorde vi helt enkelt tre gånger.

ICAFör
På Ica handlade vi 4 axe och 6 tandborstar. Där gick vi in i omgångar.
- 1 axe & två tandkrämer för 1kr
- 1 axe & två tandkrämer för 1kr
- 1 axe & två tandkrämer för 1kr
- 1 axe & två tandkrämer för 1kr

Förlåt dör långt inlägg men det var lite utspridda köp idag!

​Bild på kupongen so gjort detta köp nästan gratis!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen startat blogg!

Vi är två tjejer som tillsammans driver bloggen och instagram sidan där vi delar med oss av smarta och billiga köp och tips. Vi är nybörjare när et gäller att handla med kuponger och har hållit på i en månad och två veckor ca. Vi kommer att förkorta våra namn med ​J & N. 

​Här är lite information om oss två!

​J- Är 29 år och är bonusmamma till N. Det är J som alltid håller koll på de bästa kupongerna och extraprisen som finns i butikerna. Hon är den smartaste.

​N​- Har precis fyllt 18 år. Det är jag som driver våra sociala medier, Bloggen och Instagram. Jag är den av oss som har hand om alla kvitton från våra köp och lägger mycket tid på att rensa kupongerna. Jag är också den snålaste av oss två.

Det är svårt att säga vem av oss som har vilken uppgift då vi nästan alltid hjälps åt med att rensa, leta och genomföra köpen. 


Likes

Comments