Header

@eri har just nu 2 st tävlingar. I den första tävlingen som avslutas idag kl 17 kan man vinna en laddningskabel i antingen blått eller grönt. Jag är med i tävlingen och hoppas vinna den gröna laddningskabeln som jag tycker är jättesnygg. @eri har samtidigt även en tävling om en hotellvoucher, den tävlingen slutar kl 17 imorgon, onsdag, även det ett mycket bra pris. Gå in på @eri och tävla ni med.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag tur över att hinna få 200kr i superpresentkort från Nutrisse club. Klubben handlar om att man köper Nutrisse garnier hårfärg och sedan så ska man registrera koden som finns i förpackningen och streckkoden för att sedan få poäng. 100 poäng per kod. Därefter kan man byta ut poängen mot premier så som, biobiljetter, superpresentkort, rabattkoder och med mera. Jag lyckades få 700poäng och då fick jag tag på ett presentkort. Superpresentkortet kom med detsamma och då löste jag in den i dinsko. Så det är checkt!!!

Blir du dessutom medlem genom min värvningslänk så kan du 100poäng direkt. Gör du därefter ett test får du yttligare 100poäng, så 200poäng blir gratis som start! Bli gärna medlem HÄR

Psss, dessutom så finns det gratis premier som inte kräver några poäng alls!

Likes

Comments

Gick idag till Coop för att prova om det går att köpa billiga makaroner
Jag tog 4 stycken och betalade endast 10kr. Är super nöjd, billigare makaroner kan det inte bli

Likes

Comments

Just nu pågår det en tävling hos @klantfia . Denna gången vinner man en smokye eye pen. OHHHH vad jag ser fram emot att få veta som vinner. Jag har hört VÄLDIGT bra recensioner om den.

In ni också och tävla HÄR

Likes

Comments

Just nu har @spar en väldigt fin tävling där man kan vinna 7 priser. För er som inte redan följer @spar så tycker jag att det är dags att göra det. Hennes blogg är väldigt intressant. Hon bloggar om bland annat om gratis tips, spar tips, om hur hon mår, hur hennes dag har varit och så vidare. Det är alltid roligt att läsa om andras liv och hur dem har det. In och följ henne, det vill säga ifall ni inte redan gör det.

Och glöm inte nu inte hennes tävling, jag deltar!

här finner ni Länken

Likes

Comments

Just får man fri frakt när man anger koden semester1 på Coop.se

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett hm presentkort värd 100kr från m3 panel. Bästa panel enligt mig, det går snabbt och man får ganska många undersökningar

Likes

Comments