Header

Detta är ett erbjudande från Damernas värld nästan för bra för att motstå för mig som jag fick på mailen idag där man får fina Rituals premier på köpet när man prenumererar på Damernas värld, en tidning jag dessutom gillar men var ett bra tag sen jag prenumererade på. Jag tycker detta är jättebra alternativ/komplement till att beställa julkalendern. Vad beställer ni helst, en tidning med premier ni vet ni verkligen gillar, eller en överraskning som julkalendern som ser jätteintressant och bra ut?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Redan nu när det fortfarande är lite sensomrigt ute kan man göra en förbeställning av Rituals julkalender. Jag tycker mycket om Rituals produkter som jag brukar passa på att få som tidningspremier då det går, så julkalendern ser lockande och fin julig ut. Men det står inget om fullziseprodukter. Någon som vet om det brukar vara en del fullsizeprodukter i Rituals julkalender?

Likes

Comments

Jag gillar tävlingar där man själv får bidra med en del kreativitet, så detta är en tävling jag nog ska vara med i. Kanske något för någon av er andra som gillar wok och att komponera lite egna smaker på färdigrätter.

Är det någon som samtidigt vill passa på att bli medlem i Findus lunchklubb så bjuder jag gärna in. Just nu startar man på 85 poäng som ny medlem och man kan beställa hem en lasangette redan då man får 100 p, det räcker alltså att man registrerar en maträtt för att få en lasangette, som är goda. Skriv till kupongbyte@hotmail.com om du vill bli värvad som medlem i Findus lunchklubb.

Likes

Comments

Med start den 26/10 så kommer Felix matklubb köra en favorit i repris samlarkampanj där man kan byta sina stämplar mot köksprylar från OBH Nordica. Jag samlade till mixern förra samlarkampanjen och skulle nu väldigt gärna samla till köksformarna, helst båda om det går. Vill du bli medlem i Felix matklubb så värvar jag mycket gärna. Skriv till kupongbyte@hotmail.com. Och vill du byta bort Felix maträtter så maila eller skriv en kommentar här. Jag värvar gärna också till Gfk om någon vill bli värvad.

Förresten Jokern är som tur är inte försvunnen i Donken deals den fanns i morse igen åtminstone.

Likes

Comments

​Igår såg jag jokern flera gånger, men har spelat flera spel idag utan att jokern dykt upp en gång. Otur? eller har de plockat bort jokern från spelet redan? 

Likes

Comments

@eri har just nu 2 st tävlingar. I den första tävlingen som avslutas idag kl 17 kan man vinna en laddningskabel i antingen blått eller grönt. Jag är med i tävlingen och hoppas vinna den gröna laddningskabeln som jag tycker är jättesnygg. @eri har samtidigt även en tävling om en hotellvoucher, den tävlingen slutar kl 17 imorgon, onsdag, även det ett mycket bra pris. Gå in på @eri och tävla ni med.


Likes

Comments

Igår hade jag tur över att hinna få 200kr i superpresentkort från Nutrisse club. Klubben handlar om att man köper Nutrisse garnier hårfärg och sedan så ska man registrera koden som finns i förpackningen och streckkoden för att sedan få poäng. 100 poäng per kod. Därefter kan man byta ut poängen mot premier så som, biobiljetter, superpresentkort, rabattkoder och med mera. Jag lyckades få 700poäng och då fick jag tag på ett presentkort. Superpresentkortet kom med detsamma och då löste jag in den i dinsko. Så det är checkt!!!

Blir du dessutom medlem genom min värvningslänk så kan du 100poäng direkt. Gör du därefter ett test får du yttligare 100poäng, så 200poäng blir gratis som start! Bli gärna medlem HÄR

Psss, dessutom så finns det gratis premier som inte kräver några poäng alls!

Likes

Comments

Gick idag till Coop för att prova om det går att köpa billiga makaroner
Jag tog 4 stycken och betalade endast 10kr. Är super nöjd, billigare makaroner kan det inte bli

Likes

Comments