Då var kurssluts dagen här och de flesta sitter och slappnar av då de är klara med allt. Jag däremot hade 2 redovisningar kvar men klarade dem galant!

Vilken lättnad att sitta här och skriva på bloggen och bara känna friheten man har framför sig. Såklart lägger matteläraren Cajsa ett litet uppdrag på mig. För att klargöra situationen så behöver man nämna att Cajsa är eurovision älskare och såklart melodifestivalen älskar. Så mitt uppdrag blev då att skriva en uppsats om Eurovision... 24 sidor skulle den typ vara..

KOMMER DÖÖÖ.

Dock blev det en lång helg nu och jag ska njuta in i det sista!

Vi ses/ Nicole

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det måndag. Från och med idag är det bara 2 dagar kvar tills kursslut.
Kursslut betyder att alla kurser tar slut och alla kompletteringar eller omprov ska göras innan.

Det går väl inte jättebra inför kursslut, för de är så satans mycket att göra!!
Det är bara att kämpa på och försöka hinna med så mycket som möjligt och inte få F, haha..
Livet fortsätter ändå på, hoppas man!

Här under hittar ni bilderna från inspelningen. Jag tyckte personligen det var roligt att vara där igen men vissa andra tyckte det inte var lika roligt. Dock var det en upplevelse för oss alla.
Angående bilden på de två skålarna... Jag tappade dem i marken mitt under inspelningens gång och alla i publiken stirrade på mig när de fick avbryta inspelningen! PIINSAMT...

BYEEE / Nicole <3

Likes

Comments

Lördag, lördag, lördag...

Vad ska man säga, städdag?

Idag har jag städat, som är så tråkigt. Dock om några timmar kommer Caroline hem till mig (Nicole). Hon ska sova över då vi imorgon ska iväg på en tv inspelning hos Tv4 tillsammans med några vänner från skolan. Jag ser väldigt mycket framemot det då jag tidigare varit på inspelning till samma program. Ska bli så roligt att bara umgås med sina vänner!

Hoppas ni har en bra helg och snart är skolan slut, taggade?

Ha det så bra! /Nicole

Likes

Comments

Hej och varmt välkommen till våran blogg!
Vi är två tjejer som tar hand om denna blogg och vi tänkte i detta inlägg skriva lite som oss själva men också vad vi vill framföra med denna blogg.


Nicole 

Hej jag heter Nicole och är 17 år gammal och går ekonomilinjen inriktning ekonomi (ekonomi is life). Jag bor i en liten stad som heter Bålsta, som ligger strax utanför Stockholm. På fritiden gillar jag att fotografera, sy och snickra. Jag har två hundar och två katter hemma som jag brukar umgås med väldigt mycket. Hundarna håller jag på att lära massor av nya trix men också lydnad.

I denna blogg vill jag också blogga om hur jag har det på fritiden och inte bara ifrån skolan. Jag vill också få fram hur en ungdoms vardag kan se ut.


Caroline

Hej jag heter Caroline och är 16 år (fyller 17). Jag går naturlinjen med inriktningen natur (Yay ännu mer natur). Jag bor i en småstad som heter Sala som är som mest känt för sin silvergruva även om den nu inte är så känd.


Hoppas du följer med oss på vår resa här på bloggen!
Ha en bra dag!

// Nicole & Caroline

Likes

Comments