Hej alla!

Jag undrar vad ni tycker om Youtube. Själv tycker jag inte jättemycket om det längre, förut så älskade jag det. Men det känns som om alla youtubers klagar så himla mycket.. Visst de är också människor, men man tröttnar på att höra allt gnäll.

Men, det är ju inte bara youtubers som klagar. Det finns SÅ många tittare som bara sitter o letar fel i allt de gör och säger! Det tycker jag är så tråkigt. Youtubers får liksom inte ens skämta längre för att alla är så känsliga. Visst, alla har inte samma humor, men då behöver man inte kommentera något.

Men det finns ju youtubers som jag också tycker om. Jag skulle nog säga att mina favoriter är Therese Lindgren, Kammi, Lakidoris och Helen Torsgården. De sprider så mycket energi och gör så mysiga vloggar o videos! Det finns många som bara sprider kärlek och glädje, och det är de man vill ha!

Alla tycker olika och så kommer det alltid att vara❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att fota! Jag tycker det är jättekul o sitta o redigera bilder. Jag gillar när bilderna är ljusa, men också när de ganska mörka. Man får liksom som mera djup i bilderna då.

Tyvärr så har jag ingen kamera utan bara min mobil, iPhone 6. Så om ni har förslag på bra kameror men ändå till ett bra pris, så skriv gärna det😊

Jag tycker mest om att fota solnedgångar och blommor🐠

Här har ni några bilder från idag

Likes

Comments

Hej på er!


Jag heter Ida, jag är 14 år och bor i Uppsala.

Jag har inte bestämt vad jag ska skriva om än, men jag kommer nog skriva om allt möjligt här!


Hoppas att ni kommer tycka om det jag skriver om🙂

Likes

Comments