Header

Eller ja, kanske inte posivit, men det är en ny blogg! Eftersomn jag har bloggat på den här sen början av 2013 är det rätt så många superpinsamma inlägg jag skrev när jag skrev konstiga saker, som var pinsamma. 

Klicka däääääär >  http://www.nattstad.se/closer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spara bilder o shit. Ska starta om på riktigt. Garanteras att vara färdigt innan fredag.

Likes

Comments

''Kurt Cobain finns inte mer'' Heter den. Den handlar om två femtonåringar och börjar 1992. Att säga att den är världens roligaste är en lögn, samma om man sa att den var världens sorgligaste. Den handlar om Lovis, Alex och Musik. Dom älskar punk och rock. Alex är homosexuell, men hans pappa är homophob. Så han säger inget, inte förrän dom grälar om att han har varit hos Roger (Alex pojkvän) så Alex häver ur sig att han är tillsammans med honom och blir utkastad, flyttar in hos Lovis och Magnus (hennes pojkvän) Men snart får Alex inte bo där, Kurt Cobain har precis tagit livet av sig, och Alex har precis sagt ''nu är det bara du och jag min Lovis. Nu är det bara du och jag, för Kurt Cobain finns inte mer.'' och sedan händer det som inte var tänkbart, och det får ni inte veta 😊


Likes

Comments

I förrförrgår så gjorde jag två tids inställda inlägg, men det blev fel så det ena kom upp då och det andra kom inte upp alls.... -.- Men jaja, sånt är livet!

Har fått tumblr insperation... HEhehehe¨

Fina Ville har gjort denna lilla drake till mig, och  han är bara åtta år!!! :O

Ying och Yang gjorde jag med nagellack igårnatt, för jag hade sjukt svårt att somna xD och ''rocknrollhanden'' blev failad, men wtf man överlever :)

Likes

Comments

Allt är oredigerat, deal with it.

Är fortfarande arg för jag inte tog med kameran... skitsaker..
RufshårRuuuufsssss... ''I don't lie'' står det. Hehe

Nirvana tröjan har ni redan sett och tightsen är helt vanliga rova tights. Strumpbyxor*

Likes

Comments

Hej! sorri sorri för att jag inte lagt upp några bilder på kläderna än.. Hahaaaa, kom på det idag då min brorson var här, och då ville jag inte göra det. Sen glömde jag bort det. Totalt.. Så jag lovar att dom kommer upp imorgon då jag inte vill börja slamra nu då mina föräldrar sover. Men, jag har min gamla dator och mina gamla hörlurat. coolt va? Just kidding just kidding. Kollar sönder pll med. Ska inte kolla mer. Har sett en till säsong idag. Palla livet lmao.
AJ LUV DIS GUIS. alla spelar bas/gitarr, fast jag vet inte om frank gör det. whatever

Likes

Comments

Hejhej! Idag har vi fått sommargråt, som jag kallar det.. Var i gbg från måndagen till onsdagen. Åkte halv sju, kom fram vid två, åkte liseberg, träffade Alvas kille fråg götet, och två av hans kompisar. alla tre var gingers... Jag trodde Linus var blond, som det ser ut som på kort men nejnej, GINGER. 'sen käkade vi på resturangen Liseberg. Den heter så, på riktigt. Dagen efter handlade jag massa kläder. Tar kort på dom imorgon. (om två maglinnen ett par tights och en tshirt räknas som mycket då! :,) var på universeum och stadsmuseet. Hade sjukt kul! Är dock jäkligt trött på donken. Har ätit där 3 ggr... åt 10 fefferonis på 3 min med på pasta pergo (pesto :)) och har säkert ätit 56 vattenmeloner med, och 87 grisar med tanke på allt jävla bacon... en åkte vi segway, handlade och åkte hem. Kom hem kvart i nio eller nio.. Minns inte.. Vi var uppe till ca 2/3 varje natt och klev upp halv sju och sju varje jävla kväll. Hälsosamt? nope. Sen åt vi godis som fan, och drack dricka. Och jag badade 24/7. Nä, var awesome!👊
Där är min nya tröja och mitt nya halsband med också! .-.

Likes

Comments

Hej världen! Idag har jag kollat på bilder på nutella och Kurt Cobain, alltså en helt vanlig dag. Haha!

Likes

Comments