Så hallå på er!

Dagen har bjudit på ett frisörbesök, efterföljande fika på Håkansson och hundpromenad.

Tove (aka bästis) klippte alltså av i princip hälften av allt sitt hår idag, och eftersom att hon var nervös inför det faktumet så fick hon mig och sin syster med sig som stöd och hejarklack. Och oj säger jag bara! Hon passar så ypperligt fint i kort hår, hennes fantastiskt fina lockar fick äntligen komma fram och resultatet blev en lekfull (men samtidigt mogen) kort frisyr som ramade in hennes ansikte på ett bättre sätt än det långa håret gjorde. Dessutom fick hon en hel drös med mer volym när inte längden längre kunde tynga ner rötterna. Hon är alltid fantastiskt fin men detta blev ett lyft måste jag säga, dessutom är det korta håret praktiskare nu när hon ska ut och resa.

Så efter det lyckade frisörbesöket blev det lite firning på Håkansson (det lokala fiket/bageriet).

När jag kom hem var det dags för lunch och sen var det bara att bege sig ut med två hundar som båda två var väldigt ivriga på att få komma ut och röra på sig.

Imorgon väntar ett kort jobbpass och sen får vi nog helt enkelt se vad dagen har att erbjuda i övrigt.

Hoppas att ni haft en bra dag och att morgondagen blir fin! Kramar / Kristin


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena mittbena!

Idag har jag varit ledig efter att ha jobbat fem dagar på raken, rätt välbehövligt känns det som. Faktum är att jag har slut på jobbpass på mitt schema nu, semestrarna är i regel över och majoriteten av ordinarie personal kommer tillbaka till jobbet nu i veckan. Så min sommar som sommarvikarie som vårdbiträde är väl officiellt slut nu antar jag. Dock ska jag in redan på onsdag och jobba några timmar och jag får väl hoppas på att det fortsätter trilla in förfrågningar om att hoppa in och jobba nu under hösten, vintern och våren. Jag ska nämligen ta ett sabbatsår från studier nu efter att jag tog studenten i våras. Söka in till högskola och universitet ska jag först göra till nästa höst har jag tänkt.

Dagen blev rätt chill, gick en promenad med hundarna och lagade mat men annars har jag mest myst runt i oömma kläder och lyssnat på ljudbok och sett ett par avsnitt av Criminal Minds och How I met your mother (som jag btw ser för andra gången..).

Imorgon ska jag följa med bästis till frisören, hon menar tydligen att hon ska klippa av sig håret till axlarna (hon har hår till midjan nu ungefär). Jag ser mig själv som rätt rutinerad vad det gäller att klippa av sig mycket hår då jag skaffat mig pixiecuts två gånger tidigare, så jag tänkte följa med som moraliskt stöd, hålla hand och torka eventuella tårar typ… Jaja, mer om det imorgon skulle jag tro.

Vi höres!

Till middag blev det falafelwrap, gott med crème fraiche och sweet chilli, mindre gott med Coops vitlöksdressing är väl min kommentar till denna måltid.

Tyra och Tyson.

Vovvepromenix från en annan dag.

I hörlurarna just nu. 😊

Likes

Comments