Är det okej att träffa andra samtidigt som man träffar någon?

Alltså nu tänker jag att man precis har träffats och pratat någon månad, inte haft sin första "dejt" än. Men man hörs varje dag och killen har tydligt visat att han vill lära känna en mer och träffas mer. Är det då okej att man träffar andra? Och att träffa andra menas i detta fall att man rentav ligger med någon. För vi är ju absolut inget par såklart för detta är ju väldigt nytt men är det ändå okej att träffa andra? När i så fall går gränsen med att inte träffa andra, är det efter att man haft sin första "dejt" eller första gången man ligger eller kanske efter en viss tid snarare?

Ni tänker nog mest att det är jag (tjejen) som undrar om det är okej om jag träffar andra under denna tiden? Men jag tänker mer från killens sida, om det är okej att han ligger med någon brud efter att han har talat om att han vill lära känna mig mer och träffas mer och sen se vad det leder till. Är det helt okej?! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kan man redan vara kär i någon efter första träffen? Känna att man verkligen,verkligen gillar personen och att han är den rätta?

För de känslorna har inte jag. Måste man känna de känslorna direkt? Och om de inte finns är det nån mening att ens fortsätta att träffas?

Jag har hört så mycket olika på den fronten. Några säger att det bara säger pang direkt och man vill aldrig vara utan personen och man tänker på den hela hela tiden och tom drömmer om just den personen. Man blir kär på direkten.

Medan andra säger att man kan behöva träffas och umgås och att det sen växer fram mer och mer känslor för personen i fråga. Att man får "jobba" lite mer.

Själv tror jag att det är olika från person till person. För jag tror att en del har lättare att bli kära. Sen just VARFÖR en del har det vet jag inte. Kanske beroende på tidigare erfarenheter, alltså hur mycket hjärtesorg man drabbats av. Och kanske lite beroende på det så har man dragit olika hårt i handbromsen. Men så finns det en del som har blivit pumpade och svikna men som ändå varje gång blir kära. Tycker det är dags att någon klok forskare tar tag i detta och börja forska inom området, genast! 

Hur känns då den där känslan att vara kär? Pirr i magen när man ser personen, tänker konstant på honom/henne, kan inte vara utan personen? Jag återkommer med svar när jag har blivit kär! 

Likes

Comments

Så hur gick det med alla fjärilar, chips och netflix? Jo det gick, det gick väl till och med bra. I bra som att vi hade saker att prata om så den där pinsamma och hemska tystnaden aldrig kom. I bra som att det ändå kändes helt okej, jag ville ju inte bara springa där ifrån och aldrig mer träffa honom. Det måste väl ändå vara en okej första träff. Eller säger man dejt? Kan det verkligen kallas för dejt när man ses hemma och äter chips och kollar film? Man tänker ju mer typ bio eller ut och äta på restaurang som en riktig dejt. Men syftet har väl (oftast) det samma, att man ska lära känna en person mer. Sen om det är på en restaurang med kristallkronor eller i en soffa med chipssmulor på magen.

Men då är frågan, blev det nåt netflix och chill? Svaret är nej ( sorry för er som hoppats på lite snaskiga detaljer). Varför inte?! Jag tycker absolut man kan ligga efter första dejten, det har jag gjort innan. Men det blev inte så, varken han eller jag gav vibbar eller tecken för det. MEN nåt som hände var att vi började kyssas lite innan han skulle hem, och då kom jag på varför jag fastnade lite för honom den kvällen för 2,5 vecka sen. HANS KYSSAR!! Ja ni som har träffat på de vet vad jag menar. 

Förresten jag fick ju blommar av honom! Ett plus i kanten till honom. 

Likes

Comments

Ja då kom den dagen som vi skulle träffas första gången, eller ja egentligen andra gången om man räknar när vi träffades ute en kväll. Onsdag och vi ska vara hos mig, vad bjuder jag på?! Chips och dipp? Eller kan det med feltolkas som med netflix? Jag ringer min vän som satte teet i halsen sist vi sågs och frågar vad jag ska göra. Ska jag laga mat eller baka eller räcker det med chips eller ska det kanske vara mer nyttigt? Alldeles för många frågor på en gång enligt min vän i andra änden av luren. Gör nåt som du känner dig trygg med svarar hon. Då går genast matlagning och bak bort! Handla lite chips och popcorn kände jag att det skulle jag klara av. Och så fick det bli.

Halv sju hade vi bestämt och chipsen var redan upphällda en timme innan. Jag var redo, hade ställt fram drickan, som var alkoholfri. Visst det var onsdag men samtidigt måste han ju stanna över natten eftersom han kör bil hit. Nä det ville jag inte chansa på redan ikväll. Byter tröja en gång till och tittar mig i spegeln för elfte gången senaste timmen. Tittar ut genom fönstret och där ser jag en bil som parkerar nära mitt och ut kliver han. Herregud hjälpe mig nu! Pulsen går genast upp och alla fjärilarna i Sverige är just nu i min mage. Tolfte gången i spegeln och nu ringer det på dörren...  

Likes

Comments

Ja så nu har vi hörts ett tag, varje dag i 2,5 vecka. Så när är det dags o träffas IRL? När man känner för det såklart. Så jag skickar iväg ett meddelande om han vill komma o kolla netflix nån kväll, så där lite enkelt tänkte jag. Så slipper man stela middagar när man sitter mitt emot varandra på nån halvtråkig restaurang. Nej tack!!

Efter några svettiga minuter så får jag ett svar. " Ja gärna " sen med en blinkande smiley och sen en glad smiley. Ah vad kul svarar jag och vi bestämmer att vi ska ses på onsdagen som kommer. Nästa dag pratar jag med en nära vän om att vi ska ses snart och att vi ska vara hos mig och så. Sen frågar hon vem som tog det steget. Jag svarar jag och berättar vad jag skrev till honom. Min vän börjar gapskaratta och sätter sitt te i halsen som hon knappt hann svälja. Vad?! frågar jag med stora förvånade ögon. Vet du ens vad det menas når man skriver att man ska ses och kolla netflix? säger min vän som torkar bort sina skrattårar ur ögonen. Att man ska kolla film tänkte jag men så var det absolut inte enligt min käre vän! Och med lite eftersökningar på internet så har även jag nu då förstått att det har en lite mer betydelse än vad jag kanske själv menade... Herregud det var ju säkert därför han svarade med en blinkande smiley!! Så jag plockar fram mobben och skriver ett meddelande igen till honom. Som blev typ så här, att vi kanske kunde hyra en film eller kolla om det var nåt bra på tvn istället. Fick fram att det var ju inte tvunget att kolla på just netflix. Nånting sånt skrev jag och han svarade med att det blir säkert bra och att vi ses på onsdag.

Sen gör det väl inget om det slutar med "netflix o chill" men jag vill ju inte att han ska tro att det är det enda jag vill den kvällen. Ja det här kommer bli en spännand kväll om han ens vågar komma efter dessa något skumma meddelande han fått. 🙈 Håll tummarna!

Likes

Comments

Okej, så du har hittat, eller hittat och hittat du har sett en kille som ser bra ut och som du genast får ögonkontakt med. Japp vi har många av oss varit där. Och ja vi är på ett uteställe så alkoholhalten i kroppen finns absolut där. Hur tar man sig vidare här ifrån? Jag tror inte på några tillgjorda raggninsrepliker, eller har ni nån som inte skulle låta skitdum?! "Tjena kexet står du här och smular" alltså nej nej haha! Kan inte lika väl " hej hur är läget ikväll?" vara en minst lika bra replik? Sen om man pratar vidare och man fortfarande är intresserad så kan en hand på den andres arm, observera inte på röven!! vara ett sätt att visa att man tycker den personen är lite intressant. Lite fysisk närhet. Sen om man bara är ute efter ett ligg här och nu eller inte är upp till var och en.  Men nu kommer vi till en grej jag undrar. Vi står där innan stängning och ska "byta nummer" men han frågar efter vad jag heter på snapchat!! Alltså är det så man gör?! Det kanske är det nya och precis samma sak som att få någons nummer? Snälla vad säger ni? 

Likes

Comments