Header

Det är många som trycker ner folk som är överviktiga . Men vad gör det er om vi har några kilo mer än idiot BMI säger ?

Vet ni inte orsaken till varför vi är överviktiga då behöver ni inte prata eller skriva om hos heller .

Har man inte fysiska problem som har med överviktig och är nöjd med sin kropp va det då för normen om att alla tjejer ska vara smala är skit och till för att krossas


Till er som bli mobbad för er viktigt dom som mobbar är bara avundsjuka på er eller inte mår bra och lär trycka ner andra . Och jag kommer alltid finnas för .

Jag gick upp massa kilo pågrund av en medicin så det kan finnas orsak att folk är överviktiga .
Jag kommer aldrig bli så smal som normerna vill men jag äter inte godis så det behöver inte vara för det


Alla sak vara nöjda med sin kropp oavsett storlek för jag vet att jätte smala blir mobbade för det .

Så tillsammans kämpar hi mot kroppsidealen och att alla ska känna sig trycka med sin kropp .

Vi alla är fina som vi är glöm inte det
Spelar ingen roll vilken kropp du har om du har bra hälsa som har med vikten att göra .


Sluta tryck ner varandra pågrund av vikten ge varandra bra komplimanger istället för det kommer vi långt med .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu kommer jag skriva om en sak som folk har daglig diskussion om och det är feminist

Vissa säger att alla tjejer lär vara feminister och vissa hatar på feminister

Varför hata på dom som vill vara feminister . ? Och varför tvinga alla tjejer att vara feminister ?

Varje dag ser jag inlägg på Facebook där just feminism diskuteras som slutar med bråk .


Varför bara inte acceptera vad andra tycker om för parti .

Sen finns det dom som tror dom är feminister men ändå hatar män och då blir dej inte jämställt .

Ni som hatar alla män ni är inte feminister !!!!!!

Själv skulle jag aldrig kalla mig feminist inte för jag hatar män för det gör jag inte

För varför ska man Sätta sig i fack kan man inte bara åsikter men inte sätta ett namn på sig själv . Som vänster , moderat eller feminist .

Ett ord kommer inte göra så mina åsikter går i genom

Jag tror på att man ska få mer pengar om man har bra utbildning och erfarenheter oavsett kille eller tjej . Man ska ha lika om har lika utbildning och kunskap . .

Jag är en människa jag behöver inte ett namn på vad jag tror på .

Så oavsett om ni säger att man lär säga att man är feminist om man är tjej så kommer jag aldrig kalla mig det för det spelar ingen roll hur många som kallar sig feminist det är inte ordet som har gjort så man kommit så långt idag

Vad man kallar sig har inge betydelse

Likes

Comments

Jag blir så arg varför ska inte alla ha rätt till assistans om dom behöver det ?

Om det är så dyrt som högre makter tycker varför tar dom inte pengar från pengarna som alla kommuner bygger ut vägar och rondeller statyer med . Det är viktigare att människor får leva ett bra liv än att en rondell har en staty för miljoner kronor .

Jag är glad att jag inte behöver assistans men jag lider med dom som behöver men inte får det

Jag behöver andra saker som jag inte får för att jag inte har det svårt nog . Att ha ont ständigt och är trött jämt ,så jag inte kan jobba inte bra nog för att få stöd då vet jag inte vad
Men alla med funktionsnedsättningar har rätt att få ett så bra liv som möjligt . Det är inte bara dom som är ”friska ”som ska få ett bra liv .

Jag blir så arg för utan hjälp kan många barn dö . Det är som om dom vill att flera människor ska dö
.
Fy fan på regeringen låt alla få leva ett liv så bra som möjligt . Jag stöttar er (som har en familjemedlem som behöver assistans ) i kampen mot bättre assistans vi ska kämpa tillsammans

Folk tror att det är försäkringskassans fel men dom gör bara sitt jobb från kraven regeringen har satt .

Finns inget parti som kommer hjälp oss utan alla har något dåligt vi borde göra ett nytt parti tillsammans för detta måste få ett slut

Dom måste slut ljuga för deras egna fördel . Tillslut får dom deras egna karma på sig .

Vi kommer lyckas vi ska fortsätt kämpa dom kommer förlora för dom kommer få sitt eget ”skit” på sig .

Likes

Comments

Vi är kämpar för vi kämpar varje dag . Vissa vill inte kalla sig superhjälte men jag själv säger att jag är en super hjälte .

Varje kämpar man för att ta sig upp . Vissa sover mer än dom är vaken . Dom är inte lata för det dom mår bara inte bra

Men ingen är ensam om att må dåligt finns alltid någon som kan hjälpa än upp. Jag vet det kommer ta tid men vi kämpar .

När hjärnan går på högvarv och man vet inte vart man ska ta vägen .

När koncentrationen sviker än och man kan inte gör det man ska .

Många har vart där men vissa får stå ut med det varje dag . Men vi ska kämpa tillsammans .

Viktigaste är att prata ut hur ni mår för att folk ska sluta ha fördomar om dom som kämpar varje dag och ni kan även rädda andra som tror dom är ensam om att kämpa varje dag

Jag vet att ni som lever med någon som kämpar varje dag inte vet vad ni ska göra . Ge den kärlek och vissa att ni finns men glöm inte ta hand om er själva också och prata med dom som är i eran situationen också för ni är inte heller ensam

Likes

Comments

Psykisk ohälsa tillhör det psykiska begränsningen av utanförskap . Det är ett stort begrepp med många underkategorier , tex ångest , bipolär , borderline med mera . Det vi kanske inte tänker på är att alla har något slags psykisk ohälsa och är en grej som stör våra liv. Man kan ha svårt psyke med medfödda funktionsnedsättningar också som autism och adhd.
Människor som psykisk ohälsa har svårt att ta sig upp och göra dagliga sysslor. Vissa kan knappt gå ut . Jag var en av dom jag kunde inte gå ut men även svårt att laga mat för jag kände mig inte hungrig . Detta med att inte äta är det många som inte kan. När man inte klarar av att gå ut i samhället så blir man inte delaktig i samhället gemenskap .
Samhället tar inte folk med psykisk ohälsa på allvar Jag arbetar ideellt med andra som har psykisk ohälsa och får läsa att många inte tas på allvar i samhället .När jag sökte hjälp på psykakuten så sa dom att jag var tonåring och kommer veta bättre när jag blir äldre så det första man lär göra för att dom med psykisk ohälsa ska minska känslan av utanförskap är att alla människor som säger att dom mår dåligt tas på allvar. Vi alla lär finnas för varandra och visa att personerna inte är ensamma , för tas dom inte på allvar kan det leda till både missbruk men även döden .Folk vågar inte be om hjälp för att folk inte tar dom på allvar .Många med psykisk ohälsa blir diskriminerad i samhället när tex folk inte vill ha dom på arbetet för att dom är “sjuk”. Det är viktigt att man pratar om detta i skolorna för att folk ska våga prata om psykisk ohälsa och be om hjälp . Om man får information om psykisk ohälsa och allas olikheter, så kan vi få bort mycket fördomar om psykisk ohälsa och människorna kan komma in i samhället och få mer hjälp . får människorna bättre hjälp vågar dom komma ut i samhället och inte vara rädd för att bli dömda .

Likes

Comments

Jag tänkte börja tipsa om filmer och serier som jag tycker om eller tror någon

Jag tänkte börja tipsa om the maze runner trilogin

Filmerna är baserad på böcker med samma namn av James dashner . . Flera ungdomskillar som bara minns deras lever i skogen omringad av höga stenmurar det . bakom
Stenmurarna finns en labyrint gjord av alla stenmurar . Enda sättet för ungdomarna att ta sig ut är att hitta slutet av labyrinten . Varje dag öppnar sig muren och håller sig upp i några timmar , men varje natt ändra sig vägen i labyrinten och massa farliga saker händer under natten om man blir kvar där under natten kommer man inte ut där levande .
Lite information om första filmen


Thomas vaknar upp i en hiss. Det enda han kommer ihåg är att han heter Thomas. När hissen stannar kommer han till Gläntan (the Glade) och träffar "gläntingarna" (the Gladers). Där välkomnas han av Newt (Thomas Sangster) och Alby (Aml Ameen). Dagen efter Thomas dykt upp kommer det en tjej. Hon säger att allt kommer att förändras och ligger sedan i koma. Men när hon är i koma, hör Thomas en röst i sitt huvud, en tjejröst. Thomas bestämmer sig även för att bli en Löpare(Runner). Tillsammans med resten av gläntingarna måste Thomas lösa labyrinten och ta sig därifrån.


Jag kan verkligen rekommendera jag har sett alla tre filmer i trilogin . Den sista går på bio nu. Det är så spännande så man inte kan sluta titta .Jag hatar att det inte blir någon mer film om the maze runner .

Ni som gillar äventyr , drama eller zombies ska verkligen ge denna En chans . Och till er som gillar teen wolf att Dylan o Brien spelar huvudrollen i filmerna . Jag ser inte många filmer som dom har vapen men den här trilogin är en av få jag verkligen fastnade för . Filmer är inte min starka sida jag gillar mer serier men jag älskar verkligen denna . Jag ber er kolla på den .

Kommer mer tips då och då för filmer och serier är bra när man mår dåligt eller vilket humör man än är i

Likes

Comments

Det öppet brev till dom som förstör många liv och jag skriver självklart om regeringen alla partier som är förtroende vald av oss men ändå går i mot oss.

Behöver vi hjälp ska vi få den hjälp vi behöver men ni göra så att vi inte få det .

Det är ni som är dom högre makter som bestämmer över alla myndigheter . Alla ställen där vi går om vi behöver hjälp . Vården , omsorgen med mera .

Ni gör så att många personer mår dåligt . Ni gör så många står på gatan . Många familjer vars barn behöver mer hjälp kommer dö tack vare er .

Många kommer ta sitt liv för att dom inte orkar pressen för ni inte gör så att dom får den hjälp dom behöver .

Ni gör så dom som arbetar under er går in i väggen för att dom lär följa era bestämmelser avsett om dom vill hjälpa oss kan dom inte det för ni gör så dom inte kan .

Fuck moderaterna , sossar , Sd , FI och alla andra partier ni kommer aldrig få min röst igen jag kommer rösta blank i år för ni gör fel .

Behöver vi starta ett nytt parti, för att vi ska få rätt hjälp .


Den dagen ni förstår att ni gör fel den dagen kommer jag börja leva mitt liv som jag vill .

För jag har tröttnat på att vi blir behandlade som skit .

Till er medmänniskor vi är i kampen tillsammans och jag hoppas en dag vi får rätten på vår sida . Det är ingen demokratisk värld vi lever i länge tack vare dom högre makterna

Likes

Comments

Det ständiga tjatet om hur många kön det finns ska skriva lite och göra många arga lika arg som jag är på dom

Det finns flera könsidentiteter och ja det finns två könsorgan men ni kan inte säga att det finns bara tjej och kille för tjej och kille är könsidentiteter inte könsorgan .

När man pratar om kön pratar man ofta inte om könsorgan utan könsidentiteter .

Jag tror många vet att det finna två könsorgan men vad folk känner sig som har inget med vad man har mellan benen .

Jag känner mig som en tjej men någon annan kanske känner sig som en hen . (Gjorde jag någon arg nu bra ) då låter vi den känna sig som det och pronomen /könsidentiteter har inget med dom där jävla könsorganen att göra fatta det.
Sen blir jag så förbannad den folk säger att dom som inte är tjej eller kille är psykisk sjuk. Då är vi alla psykisk sjuka för ordet tjej och kille har någon hittat på också .

Kom inte och säg att man föds som kille eller tjej för det enda man gör är att tro att personen är tjej eller kille för att den har något av könsorganen .

Det är bra personen själv som vet vad den känner sig som.

Det enda vi kan göra acceptera vad för könsidentitet den har .

Och till er som har en annan identitet en kille och tjej stå på er skit i dom andra som säger något dumt dom har inga kunskaper
Om skillnaden på könsidentiteter och könsorgan .

Fråga först vad dom menar med två kön innan i blir arg och sen förklara för dom om könsidentiteter och könsorgan men säger dom det finns bara två kön och det är tjej och kille då har dom nog fel kunskaper . För tjej och kille är inte namnen på könsorganen

Jag kan hålla med om att det finns två könsorgan men inte könsidentiteter och tjej och kille ligger i begreppet könsidentitet medan fitta och kuk ligger i begreppet könsorgan

Så kolla upp fakta innan ni säger att det bra finns tjej och kille .

Likes

Comments

En tabu att vara kär i en som är mycket yngre eller äldre än en sig själv .

Varför är det så varför får man inte älska den man vill om båda är med på det .

Varför skriker folk att det är äckligt och fel kan man inte bara strunta i det och leva sitt eget liv .

Man behöver inte tycka om det men man borde ändå acceptera och respektera personerna som väljer att älska varandra ,utan att skriva elaka saker om dom eller till dom .

Man kommer aldrig att gilla alla val i livet men kom igen acceptera och sluta bråka om det . Kärlek är kärlek vill båda så låt dom .


Jag förstår inte varför folk ska lägga sig i andras liv har man inget eget liv ,så man lär hacka på andra eller .

Låt folk älska kärlek är något fint . Att ni tycker att det är fel betyder inte att alla tycker det . Acceptera och gå vidare behövs inte diskutera om det är rätt eller fel .

Ja det är en norm att det är fel att älska någon som är 20 år yngre eller äldre .Är man över 15 låt dom bestämma själv .

Mer kärlek till folket , sprid kärlek inte hat. Acceptera och respektera andra val i livet .

Maila mig på mailen i profilen eller i andra inlägg om ni vill att jag ska skriva något om normer eller något annat . Glöm inte att ni duger som ni är

Likes

Comments

Hur ska vi göra för att hbtq+ personer ska känna att dom blir accepterade ?

Vissa personer hatar bara bögar och trans personer men tycker det är sexigt med tjejer som är tillsammans med tjejer . Varför är det så fel att killar älskar killar ?

Vissa killar är rädd för bögar för att dom tror att bögarna kommer stötta på dom .

Försök uppfostra era barn rätt så att dom accepterar alla vet att man bara kan försöka för vissa blir dåliga ändå och hatar människor men bästa är ändå att uppfostra dom att man ska acceptera och respektera att alla är olika .

Fick se idag att folk hatar på alla andra läggningar som inte är hbt alltså homo bi trans och hetro accepterar dom men tycker tex pansexuell måste vara en sjukdom .

Blir så jävla arg låt andra få vara sig själva .

Det finns många sexuella läggningar det gör inget om du inte är något av hbtq du kan vara något annat .

Var stolt att du är med oss hbtq+ personer . Tillsammans aka vi kämpa för att bli bättre behandlade i samhället .

Det är frågor vi kommer kriga för tills vi når vårt mål .

Vi lär prata om det i skolorna . Börja lära barnen tidigt så att dom accepter varandra . Vi kommer inte kunna ändra alla vuxnas åsikt fast hi önskar att dom skulle hålla det för sig själv men vi kan få den mindre generationen att acceptera varandra .

Börjar vi lär dom hur man behandlar andra kommer inte det vara så mycket hat när dom blir äldre iaf inte som det är idag .

Behandla andra med respekt . En bättre värld för hbtq+ personer värld där vi kan leva utan rädsla för att bli misshandlad psykisk eller fysiskt .

Likes

Comments