Jeg elsker at rejse

Jeg kan godt lide at komme syd på, der hvor der er varme og den slags. Jeg er helt klart mest til storby ferier hvor man kan lave en masse sjove ting som at shoppe, finde sjove ting på markeder, gå på caféer og til koncerter og al den slags. Jeg er dog ikke så interesseret i kirker og muséer. Den eneste kirke jeg synes var interessant og flot at se var Pantheon Kirken i Rom. Fordi den var rund. Ellers er en kirke bare en kirke (for mig) og de ser alle sammen mere eller mindre ens ud. Mine forældre elsker at se kirker og museer, så de gange vi har været ude og rejse har vi delt det lidt så jeg shoppede mens de kiggede på museer og kirker. Men vi spiste selvfølgelig aftensmad sammen og boede sammen og har været på to rigtig dejlige ferier i Italien. Jeg vil rigtig gerne til Italien igen, fordi det er et dejligt land og de laver verdens bedste Latte.


Jeg vil også gerne til Spanien/Madrid og til London. Men man kan først rejse når der er styr på Corona. Jeg bryder mig virkelig ikke om den situation vi er i nu og jeg håber virkelig at der IKKE er flere som dør af Corona. Men desværre er det ikke mig som afgør dette, det er jo Gud som i sidste ende afgør om folk skal leve eller dø.

Jeg vil også gerne til Kina, Los Angeles og New York. Jeg vil generelt gerne til USA, men især vil jeg gerne til New York og Californien. Alt dette skal naturligvis vente til der er styr på Corona,. Desuden tør jeg ikke rejse alene pga min autisme og min angst. Og jeg tør næsten ikke rejse til USA pga deres våbenlov. Jeg kan virkelig ikke lide at alle og en hver frit kan bære våben. Tænk på alle de skyderier der har været! Det skræmmer mig meget, for det kan desværre ske igen. Jeg håber ikke det sker igen, men desværre kan det ske. Derfor er det lige før at jeg ville ønske jeg kunne ledsages 24/7 af en politibetjent som kun rejste sammen med mig for at passe på mig og sørgede for at ingen kunne gøre mig noget. Men det sker ikke, det har politiet bestemt ikke tid til. Det er bl.a. også pga våbenloven at jeg ikke tør tage til USA for at forske senere i studietiden. Eller det gør i hvert fald at jeg overvejer meget nøje om det går at tage afsted.

Synes godt om

Kommentarer