Månedens smil - maj

Det handler om at finde smilene i hverdagen. For selvom vi danskere er blandt nogle af verdens lykkeligste, ja så er vi alligevel nogle værre brokkerøve. Jeg møder flere, der (måske uden selv at lægge mærke til det) brokker sig over ditten og datten, og nogle, der bare ikke kan finde smilet frem i den travle hverdag - og det er jo drøn ærgerligt. Jeg mener, at der altid er noget at smile af.

Der findes de der "positive" psykologer, der går ind for, at man - hver aften - skal tænke på 3 positive ting, man har oplevet i dagens løb. Dette skulle bryde den negative tankegang. Det er vel lidt a la det 'månedens smil' går ud på.

Altså jeg tror ikke på, at vi skal gå rundt og være kunstige lalleglade. MEN jeg tror på, at der altid findes noget positivt i vores hverdag. Selv når livet er lort, er det - min overbevisning - altså muligt at finde smilet frem.

Så jeg beder dig ikke om at være kronisk lalleglad, jeg beder dig bare om at se de positive ting, som din hverdag indeholder.

Som inspiration har jeg derfor lavet disse månedens smil.


Smilene fra maj

Traditionens tro starter jeg med et nyheds overblik. Derefter smilene - 1 smil fra hver uge 😊.

Maj var måneden, hvor Lars Løkke mistede to ministre på 12 minutter. Hvor Trump stod og sagde "Bang bang bang" i en tale og udtalte, at terrorangrebet på spillestedet Bataclan og andre steder i Paris, ville have været en helt anden, hvis folk havde båret våben - jeg troede ikke, at Trump kunne forarge mere, men jeg tog fejl. Nu vi er ved Trump. Ja, så trak han også USA ud af en atomaftale med Iran. Som mange eksperter udtalte: han er igang med at destabilisere Mellemøsten - Nogle gange tænker jeg om Trump monstro er en alien. Du ved, sådan en man ser i men in black, som kan mutere sig til et menneske. For det han har gang i, er da ikke særlig menneskeligt. Maj var også måneden, hvor der var finale i Melodi grandprix eller eurovi.. et eller andet. Hvert fald så vandt vikingen fra Danmark desværre ikke og Kina blev udelukket - noget med noget censur. Så gik bukkejagten ind - hvilket gav anledning til en fortælling, som gav mig et godt grin og så fik FCM guld - gad vide om Brøndbys filmatisering om fodboldholdet, der skulle hedde 'Vejen til guldet' istedet kommer til at hedde 'Sådan taber man guldet'? Og så var det måneden, hvor vi slog vejr rekord ☀️

Det var lidt af majs nyheder. Nu til smilene!


1. SMIL

Da Anders sagde noget, som slet ikke var sjovt. Han mente selv det var hylende morsomt, hvilket fik ham til at grine. Da jeg kiggede på ham med øjne, der sagde 'det er jo ikke sjovt' grinede han endnu mere og tandpasta sprøjtede udover mig og nedad ham selv. Virkelig sjældent man ser ham miste kontrollen (modsat mig), hvilket fik mig til at skraldgrine. Så der stod vi. Han med tandpasta ned ad sig selv og jeg med tandpasta (fra hans mund) over hele mit ansigt og ingen af os kunne stoppe med at grine - man skulle nok have været der for at kunne se humoren.


2. SMIL:

Maj vejret. Måske ikke så originalt at skrive, men smilene behøver ikke være originale. Og altså; kan man andet end smile over solens varme. Duften af solcreme alle vegne. Middagslurene, som man kan snuppe udenfor. De enorme mængder iskaffe. Mænd (og kvinder) i bar overkrop - her mener jeg selvfølgelig, at jeg kun smiler over min mand i bar overkrop og ingen anden mænd. Hunde, der morer sig med at fange sommerens insekter og jeg kunne blive ved...


Iskaffe, solseng og lydbog. \\Reklame for Mofibo\\ Husk du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage med koden STRIER (gælder kun for nye kunder og pers, der ikke tidl. har haft en gratis prøveperiode)


3. SMIL

Risk aften.

Altså du ved, sådan en aften med brætspil, vin, chokolade og selvfølgelig: kanon selskab. Det eneste, der ikke var at smile over var, at jeg ikke vandt... Og ja, jeg er en dårlig taber og dårlig vinder.4. SMIL

En aften i godt selskab med god mad, lækker vin, musik, snak og sommerkjole - endda en kjole som Anders gav mig i gave (dobbelt op på smil)

Jeg er vild med disse weekend arrangementer!Hvad har fået dig til at smile i maj?

Vil lige slutte af med dette lille videoklip. For man kan ikke andet end smile over den modige redningsaktion, som gik verden rundt.

Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Snapchat: soes_trier

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
Henriette,
Ja bukkejagten blev skudt igang. Jeg kunne først se det sjove i det efter at jeg var blevet ordentlig vågen 😂
Ellers har jeg smilet over at jeg har kunnet have hængekøjen oppe i hele maj og bruge den.
Spise udenfor både morgen middag og aften = slippe for at gøre rent under bordet indenfor 🖒
kronisketanker.wordpress.com
kroniskefarver
kroniskefarver,
Uh ja, der udendørs måltider. De er værd at smile over 😊
nouw.com/kroniskefarver
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229