Månedens smil - august

Jeg er af den overbevisning, at der altid er noget at smile af. Og det er vel det disse indlæg handler om: at blive mere bevidst om hverdagens smil. At italesætte det positive.

Where focus goes energy flows

Livet er både lort og lagkage. Men hvorfor ikke dyrke lagkagen mere end lorten? Jeg mener ikke, at vi skal gå rundt og være lalleglade tosser. Jeg mener bare, at selv når livet er lort, er det stadig muligt at smile. Faktisk har jeg erfaret, at dét at miste fodfæste har gjort mig mere opmærksom på hverdagens små smil. Det er dé smil, som gør det hele meget mere værd.

Jeg tror på, at man kan bryde et negativt tankemønster ved at gøre en aktiv indsats for at finde glæderne i hverdagen.

Så en lille lalleglad tosse er vel okay at være. Især hvis det gør, at man bliver et gladere menneske med et mere smilene liv.

...

Traditionens tro starter jeg med et nyheds overblik. Derefter smilene - 1 smil fra hver uge 😊. .

August var måneden hvor det omstridte burkaforbud trådte i kraft. Hvor en gruppe forskere mente at have løst mysteriet om Bermuda trekanten. Hvor der blev foreslået en forsøgsordning med at give unge konfirmander 22.000, hvis de ikke er overvægtige ved konfirmations alderen - altså jeg tænker bare: stakkels den overvægtige dreng/pige, der både er tyk og ikke kan købe de samme fede ting som de normalvægtige klassekammerater. Det var også måneden, hvor Kronprinsen stod på scenen til Skanderborg festival (har du ikke set klippet, linker jeg til det nederst i indlægget). Hvor folketinget skulle tage stilling til automatisk organdonation efter patientforeningens borgerforslag opnåede 50.000 underskrifter. Hvor 10-12 ulve skulle indfanges og chippes for at se deres færden. Og så var det måneden hvor Klovn startede.

Nu til smilene.

__________

1. SMIL


Jeg starter med, hvad der skete sidst på måneden, men dét, der har fået mig til at smile aller mest: Da jeg så den smukkeste lille pige for første gang.

Det er første gang, at min lillebror og hans kæreste kan kalde sig for 'far' og 'mor'. Første gang min mor kan kalde sig for 'farmor', min far for 'farfar' og jeg for 'faster'.

Jeg siger dig; jeg er blevet faster den den dejligste pige. Hun er så fin! Jeg glæder mig til at lære hende at kende.

__________

2. SMIL

Fra min første løbetur efter indlæggelsen


Det er svært at hamle op med smilet over at blive faster. Men hvad jeg også har smilet over er, at jeg endelig er begyndt at kunne løbe.

Løb har i over 10 år betydet meget for mig. Så da genoptræningen endelig gav pote, var jeg flyvende.

__________

3. SMIL

Klar til første arbejdsdag.


Da jeg fik noget at stå op til.

At kunne sige: "Jeg smutter på arbejde" og dét at kunne fortælle om sin arbejdsdag, har jeg virkelig savnet. Og selvom jeg er temmelig presset for tiden. Ja, så glæder jeg mig til de dage, hvor jeg skal på arbejde.

__________

4. SMIL


Ferie.

Det har virkelig været tiltrængt - for os begge!

Så i halvanden uge har den stået på lange langsomme morgener, dejlige gåture, tid til tosomhed, bobler, afslapning, lange snakke, lydbøger, daglig is spisning, oplevelser og ingen planlægning - vi har gjort lige præcis det, vi har haft lyst og overskud til.Hvad har fået dig til at smile i august?


Som lovet er klippet ed Kronprins Frederik på Bøgescenen. Spol ca 1 time og 10 sekunder hen.


Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram - podcast

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229