God holdning

Psssst... I bunden af indlægget er en rabatkode.


Efter at have gået med min holdningskorrigerende t-shirt i en rum tid, fik jeg blod på tanden. Jeg ville have mere. Jeg gik derfor ind for at bestille en sports BH, som kan give min øvre ryg støtte. Et stykke tøj, som er perfekt til de sommerdage, der gerne skulle komme igen. Jeg var i tvivl om størrelsen, hvorfor jeg kontaktede kundeservice. Kort efter fik jeg et svar. Jeg fik endvidere en mail; om jeg også ville teste BH'en, ligesom jeg gjorde med t-shirten?

Selvfølgelig ville jeg det!

Jeg har derfor fået BH'en gratis.


[Reklame for holdningskorrigerende bh]

Indlægget er rimelig meget en gentagelse af sidste indlæg om Posture Shirt'en. Det er jo samme teknik, som ligger bag. Så hvis du har læst dét og tænker jeg vil egentlig bare gerne købe noget holdningstøj og vide om jeg kan få rabat Ja, så hop ned i bunden af indlægget. Her kommer jeg med min ærlige mening om BH'en og her finder du også en rabatkode til Anodyne's webshop.


God holdning med Anodyne


I sidste indlæg skrev jeg:

Jeg kan lige så godt sige det lige ud: Jeg er drøn misundelig på de kvinder som jeg ser komme gående ned ad gaden, med hovedet højt og ryggen ret. Der er bare et eller andet womanpower over en rank kvinde.

Og jeg gad så godt det var mig...

Jeg bliver ked af det, når jeg ser billeder af mig selv, hvor jeg står og falder sammen. Det ser jo ikke særlig fedt ud.

Men jeg har bare nogle problemer med ryggen. Ét af problemerne er rygmusklerne. De synes at være blevet dovne, og de gider ikke rigtig holde min ryg rank.


Nu er jeg godt på vej til at blive kvinden i ser komme gående ned ad gaden med hovedet højt, ryggen rank og et kæmpe smil på læben.

Grunden: holdningskorrigerende bh fra Anodyne! - Jeg har faktisk både Deres t-shirt og Deres BH


 AlignMe InterActive Bra 


Jeg har hørt fra flere, at Anodynes holdningskorrigerende tøj har hjulpet dem. At de har oplevet en god service og fået professionel rådgivning, når det kommer til valg af produkt og størrelse.

Så da Anodyne spurgte mig, om jeg ville prøve Deres BH, sagde jeg fluks 'Ja' - tænk bare, hvis et stykke tøj kan hjælpe på mine rygsmerter og dårlige holdning.

Først vil jeg lige fortælle, hvad mine rygproblemer går ud på:

Jeg har daglige rygsmerter. Især i toppen af ryggen og bag skulderbladende. Jeg har svært ved at holde mig rank og mine muskler bliver hurtigt trætte. Jeg går både til pilates og får enebehandlinger hos min fysioterapeut - og så har jeg selvfølgelig en supermand derhjemme, som gerne løsner op i min ryg, når jeg smider mig på massagebriksen. Dette har hjulpet. Bevares. Men ikke nok. Jeg har anskaffet mig nogle elastik-korset lignende dimser, der skulle give bedre holdning. De er egentlig okay, men de giver desværre skavemærker under armhulen, og mindsker min bevægelighed en smule. Så jeg var ved at blive ret desperat efter at finde et godt produkt, som jeg kan bruge i hverdagen.

Hvad lover Anodyne?:

holdningskorrigerende bh fra Anodyne er inspireret af kinesiotape. Tøjet er medicinsk og FDA godkendte. Det hjælper på rygproblemer, lindre smerter, og støtter folk i deres holdning, så den bliver korrekt (noget med, at tøjet forbedre blodcirkulationen og muskulaturen i ryggen bliver aktiveret konstant, hvilket betyder at hoved, skuldre og skulderblade placeres i en mere optimal position). Man kan læse mere om det på Deres hjemmeside.

Hvad er min oplevelse?:

Den 2 maj modtog jeg BH'en (dagen efter de havde fået min størrelse) og jeg har gået med den stort set hver dag siden - og kan sige det med tre ord: Den er god!

Jeg er i forvejen vandt til at gå med Posture Shirt'en , hvorfor jeg ikke havde en tilvænningsperiode. Jeg tager den derfor på fra morgenstunden - hvor min krop er slap og har behov for ekstra støtte. Sidst på dagen tager jeg den af (Normalt skal man passe på med ikke at gå for vildt til den i starten, da man dermed kan blive lidt øm. Dette skyldes, at den aktiverer nogle små muskler omkring nakken, som de fleste normalt ikke bruger så meget). Og tro mig, jeg kan mærke, at musklerne bliver aktiveret. Muskler som jeg åbenbart havde glemt, jeg havde. Jeg synes det er så dejlig at føle, at der faktisk sker noget omme i ryggen.

Når jeg ikke har, hverken BH eller T-shirt på, er jeg blevet bedre til at rette mig op. Jeg tror simpelthen, at tøjet har gjort mig mere krops bevidst.

Hvor fantastisk er det lige!

Inden jeg fik BH'en, var jeg betænkelig ved, om den nu også kunne gøre det godt nok; den støtter jo ikke hele ryggen. Men så snart jeg tog den på, mærkede jeg den støtte min øvre ryg - den del, som jeg døjer mest med. Dette gør, at jeg kan gå rundt uden, konstant, at blive mindet om mine ryggener. Når jeg bruger BH'en, behøver jeg ikke læne mig op ad de mure og dørkarme jeg møder på min vej - noget jeg ellers har gjort, når jeg har været oprejst i mere end en smøgs tid (ikke fordi jeg ryger, men jeg har gjort det, og ved derfor lige præcis, hvor lang tid det tager at ryge en dårlig Prince). Ej heller behøver jeg at gå ind og ligge for at aflaste.

Så herligt!


Svesken på disken


Min ærlige mening:

Jeg starter med ulempen (måske lidt tosset, da mange nok skriver den med småt i bunden. Men hey; jeg har en ærlig blog og derfor vil jeg ikke gemme det væk). Lynlåsen. Den er synlig, hvis man har stramt tøj på. Men det kan reddes ved at tage en stroptrøje over bh'en eller tage en lang halskæde på. Og nu vi er ved lynlåsen; har du slapsvanse fingre - som jeg - så kan det være besværligt at lukke den. Men bestemt ikke umuligt. Jeg har hvertfald selv både knappet og lynet den uden hjælp fra andre (💪).

Det var faktisk den eneste ulempe...

Ærlig mening fortsat:

Jeg er jo skabt med små bryster, hvorfor jeg sjældent går med BH. Jeg var derfor i tvivl om, hvor meget jeg egentlig ville gå med den. Men jeg blev positiv overrasket. Jeg har ikke den der følelse af at have indeklemt bryster. Altså BH'en sidder stramt, men for mig føles det rigtig rart - virkelig rart!

Selvom BH'en ikke støtter lænden - ligesom t-shirten gør. Ja, så giver den en skide god støtte i øvre del af ryggen.

Jeg har stadig rygproblemer. Men med min(e) sygdom(me) kan jeg nok ikke forvente, at et stykke tøj kan helbrede min rygproblemer. Ikke engang faste behandlinger hos fys har kunnet helbrede. Men hold nu op, hvor har BH'en lindret mine rygsgener!

Anodyne skriver iøvrigt "Holdningskorrigerende tøj fra AlignMed Inc. bruges som supplement til behandling og forebyggelse af skader, smerter og spændinger af fysioterapeuter og kiropraktorer i Danmark".

Og min mening; Den er genial som supplement til fysioterapi og træning.

Skal man så vælge BH eller T-shirt? Tja... det er jo et godt spørgsmål. Jeg ville gøre således: BH til sommer. T-shirt til vinter. Sidder dine problemer primært i lænden, ville jeg nok vælge t-shirt'en. Men skriv til Anodyne' kundeservice for professionel rådgivning.


For mig er det utroligt, at et stykke tøj kan gøre så meget godt og jeg vil give Anodyne de varmeste anbefalinger. Jeg synes simpelthen, at holdningskorrigerende tøj burde være allemandseje.

Derfor er jeg glad for at kunne præsentere en rabatkode på 15 % på Anodynes hjemmeside. Bare skriv "farver15". Koden gælder frem til den 30. juni.

Ps. jeg har købt en Anodyne t-shirt med lynlås til husbonden. Den er godkendt

Pssst! Du kan prøve Anodynes holdningskorrigerende bh gratis i 30 dage. Klik på linket og du vil komme ind på Deres forside.De leggings jeg har på, har jeg fået i gave af Anodyne. De hedder AlignMe Capri. De med bredt taljebånd for maksimal komfort og en pasform som løfter og former.


Du kan også følge mig på:

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er selvfølgelig velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Tak for et godt indlæg! nu er det godt nok lidt ældre, men jeg fandt den da jeg søgte lidt rundt - har nemlig selv overvejet at købe en, og gjorde det i dag efter at have læst dit indlæg! Rabatkoden til Anodyne virker dog ikke mere, men fandt denne her ( https://cupoconcept.dk/butik/anodyne-rabatkode/ ) hvor jeg sparede 20 eller 25%! (Blot lige et tip til andre, der måske også falder over dit indlæg, som jeg gjorde 😃 )

God aften!
kroniskefarver
kroniskefarver,
Hvor er det dejligt, at du har kunnet bruge mit indlæg.

God aften
nouw.com/kroniskefarver
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229