Fredagens toner

Jeg sidder i køkkenet. Solen skinner ind ad vinduerne. Manden har taget Chelsea med på en løbetur. Jeg var faktisk selv afsted tidligere. Og under løbeturen skete der det; jeg blev ramt af forårs fornemmelser. Du ved, den der fornemmelse man får når solen skinner, det dufter specielt på den dejlige måde og man kan mærke glæde over de bitte små ting.

Jeg skruede op for musikken og mine løbeskridt tog form af dans (jep det kan være underholdende at observere mig på mine løbeture).

Anyway, jeg vil da lige dele mit gode humør med Jer. Det kan jo ske, at det smitter.

Og tonerne fra løbeturen deler jeg selvfølgelig også. For hvilken anden måde er bedre til at skyde weekenden igang end sol, smil og musik.Min weekend bliver stille og rolig.

Min bettebror er idag rejst til det store Amerika, hvor han skal lave noget feltarbejde. Fedt for ham. Hans søster kommer derimod til at savne ham!

I aften skal manden drikke vino og jeg skal agere chauffør. I morgen bliver rolig og det samme søndag. Eller faktisk; søndag sker der noget spændende. Noget jeg ikke har prøvet før. Noget i høre mere om senere på ugen - så stay tuned 😉.

Nu vil jeg hoppe under dynen og snuppe en tidelig middagslur.

Fredags smil herfraFølg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
Henriette,
Forår 😍
Jeg elsker også den helt specielle duft af forår som er et duftsammensurium af det dugvåde gran der langsomt bliver varmet op af solens blide forårssolstråler. De små knopper på buskene omkring dufter også helt specielt lige før de springer ud.
Glæder mig til at høre om hvad du skal prøve på søndag 😀
God weekend og god rejse til din bror
kronisketanker.wordpress.com
kroniskefarver
kroniskefarver,
Ja foråret kan bare noget helt specielt ❤️. Omkring torsdag fortæller jeg det 😉. Nyd dine gode fredags nyheder 🙌🌸
nouw.com/kroniskefarver
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229