Et sygt liv - og hvad så?


"Jeg har lært, at sygdom nødvendigvis ikke slutter, når man forlader hospitalet. Lært, at livet ikke kan planlægges efter en snorlige linje - og heldigvis véd jeg, at livet - til trods for dens udsving fra den snorlige linje - sagtens kan være fantastisk. Det gælder bare om at kunne se det.

Hvordan får man et godt liv, når det er langt fra, hvad man havde planlagt? Jeg ved det ikke, men jeg ved, hvad jeg har gjort."

Læs mere på kroniskrebel.dk


Gæsteblogger 


I dag har jeg fået lov til at være gæsteblogger på kroniskrebel.dk

Jeg har stor respekt for Anja (kvinden bag bloggen). Jeg synes hun skriver levende og har nogle virkelig gode budskaber. Jeg lærer af det hun skriver.

Anja har jeg lært hinanden at kende igennem instagram , hvor vores fælles tredje er livet med sygdom. Vi begyndte at ringe sammen. Vi mødte hinanden. Siden er et enormt betydningsfuldt venskab blomstret. At have en som Anja, der forstår mig, er vigtigt. Samtidig handler venskabet ikke kun om sygdom - vi kan snakke om alt og ingenting. Det er stort.

Jeg beundre Anja og hendes syn på livet og jeg er taknemmelig for, at jeg har fået en plads på hendes Blog.Følg mig også på

Bloglovin' - facebook - instagram

Du er velkommen til at kommentere og dele indlægget

Vil du have mail om nye indlæg, kan du tilmelde dig øverst i menuen til højre

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229