Solnedgang og Pizza date

Har du nogensinde taget dig tid til at se solen gå ned? Det er en helt fantastisk måde at afslutte dagen.


En dag hvor smerterne ikke indbød til så meget aktivitet og dagen var gået med at være i smerterne og en følelse af kun at "overleve" besluttede vi at køre ud og se solnedgangen.

Vi kørte forbi et pizzarier og købte en familiepizza. Med Pizza i bilen, var kursen sat.. Vi havde bestemt at tage på Himmelbjerget i Ry, spise Pizza, holde i hånd, og se solen gå ned højt oppefra.

Så sad vi der og delte vores pizza. Der var ikke mange andre gæster på vores "restaurant", så der var ingen larm og der var heller ikke en forventning om pænt tøj eller godt humør. Jeg kunne endda invitere mine smerter med på turen. Det kostede ikke mere end en pizza og det krævede ikke mange ressourcer for der var intet planlagt og dermed ingen forventninger.

Som tiden gik blev himlen smukkere og smukkere. Vi sagde ikke så meget til hinanden, vi nød bare at være tilstede sammen og nyde øjeblikket..- det lykkedes. Trods smerter.

Det er det naturen ofte gør, den forbløffer, og den stjæler fokus.. for en stund. Der er ro og der er ingen krav.

Det var nemt og krævede ikke andet end at at være tilstede og så køreturen. Der skulle ikke planlægges så meget og der var ingen forventninger.

Samtidig er jeg sikker på at ikke mange spisesteder kan hamle op med sådan en udsigt.

Det skulle du prøve, det er nemt og ligetil og "et øjeblik" af glæde og lykke overrumpler følelserne af smerte og sorg. Jeg kan godt huske jeg havde ondt den dag, men jeg husker mest at det hele blev så smukt og roligt. Du er velkommen til at kommentere eller dele mit blogindlæg (husk kildeanvisning)

Foto ?? er mine, spørg hvis du vil låne?

Du kan også følge mig på

Instagram eller Facebook

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229