Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SÖN-DAAAAG! här sitter jag vid interneten och söker inspiration till ett seminarium. det är inte frågan om någon intellektuell förberedelse utan vi ska enbart ta med oss två fysiska ting, en FUL sak och en FIN sak. inga fler instruktioner på det?? så jag började gå igenom gamla texter från när jag läste Konstvetenskap A. och hamnade sedan i träsket med gymnasiarbeten!!!!!!!!!!!!!!!! en guldgruva när det gäller totalt distanslös och putslustig rubriksättning!!!!!!! säger som little jinder (riktat till mitt dipdye-gymnasie-jag): vem är du ens?

enda rimliga förklaringen måste vara att jag såg mig själv som en *fyndig rubriksättare*

och sen har vi den kanske ännu mer förkastliga pretentiösa (men kanske finns det ett mervärde typ roligt?) typen.

men det må så vara! jag undrar också var alla mina andra texter är? hittade bara en bråkdel av det jag minns i datapatan. vilket innebär att jag fortfarande på gymnasiet (2010-2013) skrev med penna och papper i de flesta fallen. känns väldigt långt borta men blir en skojig anekdot att berätta för barnbarnen om i framtiden..................

Likes

Comments

*posar världsvant med katten*
idag har jag arbetat, och med den något luddiga tituleringen informatörsassistent har det inneburit att göra två annonser till lokalblaskan (tog typ halva dagen, tog mig vatten över huvudet med en illustration av en snötäckt kyrka i skymning), affischera, laminera <3 och stryka en oproportionerligt stor mängd röda luciaband. nu ligger jag i soffan med katten magen och läser the fooo-fanfiction, som är ett av mina favoritintressen tillsammans med typografi och loppisbesök. nu vet ni!! den här helgen är jag ledig vilket är underligt då jag är med i en ganska aktiv kör och alla som någon gång sjungit i kör vet att december är en körsångares primetime of the year! men det var inte mindre än tre konserter förra helgen och jag har för mig att det blir desto mer nästa helg... lever i förnekelse tills dess! nu säger jag tack och hej sålänge tack och hej!

Likes

Comments

och denna goda morgon sitter jag såklart och testar tubpåläggsrelaterade typsnitt!

Likes

Comments

läser design i skolan nu och idag blev throwback till bildsalstider, vi fick nämligen en varsin klump lera som vi skulle skapa ett "normbrytande" handtag av.

tänkte först bryta mot funktionalitetsnormer genom att göra ett nödutgångshandtag som är svårt/omöjligt att öppna, men istället blev det denna roliga twist :-------)

nu ska detta handtag alltså sättas i ett sammanhang. jag testade lite i snapchat

trevlig tekopp

gedigen pastaslev (vår lärare använde också ordet gedigen om förpackningen till iphones medföljande hörlurar)

farlig kniv.

vi får se var detta landar!

Likes

Comments

så höstigt! njuter av de få soliga dagarna, programmerar java och gör latte i min nya espressomaskin❤ och idag snöar det? som man knappt hunnit se fram till än. wow

Likes

Comments

Första roadtrippen sen jag tog körkort i våras. Bästa poddgänget hyrde bil och drog till Simrishamn, Köpenhamn, Malmö. Det kan ha varit en idyllisk resa och det kan också ha varit typ sommarvarmt.

Köpenhamn: vi gick i Rubens band The One Band Man's fotspår och parkerade på Köpenhamns enda gratisparkering (till och med danskarna blev förvånade) och besökte vandrarhemmet han har sin signade bild på. Den kommer vara mycket värd om några år haha. Lego och Nyhavn var också en bra grej. Och att prata låtsasdanska hela tiden, såklart. Och på Annas rekommendation testade några av oss is med guf(?????) vilket blev en stor grej sen, mest för att det var äckligt. På vägen över Öresundsbron ville jag lyssna på soundtracket till Bron men ingen hade de referensramarna så vi lyssnade istället på Jurassic Park-temat. Oscar lyckades på något sätt timea crescendot ganska bra med utsikten.

På vägen hem stoppade vi i Malmö för att prova Sveriges näst bästa falafel. 30 kronor för en rulle???????????? Och supergod. Sen ba råkade det vara en gatufestival i närheten med dj-set i biltvättar och dans och visuals och mat och öl på gatorna.

Dagen därpå var det gladsaxiskt strandhäng såklart! Det var supervarmt och barfotavänligt. Ingen badade dock. Jag interagerade även med två av mina semistora rädslor, hundar och höns. Det gick bra!!!!!!!!

Vi skrev även en låt om våra lärare under bilfärden ner som en överraskning till Sara men när hon hörde den var hon fokuserad på något annat och ba "Jaha, ska vi gå nu eller :-----)"

Likes

Comments

​Saltå Kvarn med Vilma, musan, Lady Mary, Näcken.

Likes

Comments