Daily

”Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.” – George Bernard Shaw.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Daily

Tog en promenad i Jardin des Plantes igår förmiddag.

Då, när jag stod där framför alla vackra växter, insåg jag hur fruktansvärt trött jag är på att ta suddiga bilder med min sönderskrapade mobilkamera. Blir till att ladda gamla goda digitalkameran eller systemkameran och börja bära med den i väskan.

OCH lära mig att, när jag köper en ny mobil, INTE ha den i samma ficka som hemnycklarna och helt utan skydd. Jag gjorde samma sak med förra telefonen. Kom igen nu, tredje gången gillt! Hehe.

Det känns lite larvigt att sätta namn på vissa bilder här. Men jag har tröttnat på att se folk använda sig av mina bilder som sina egna. Det hände ofta när jag bloggade för flera år sedan.

Den här togs med systemkameran för några nätter sedan i Paris. Den är gammal och också lite skrapad, men den fungerar än så länge. 

Likes

Comments

25 juni 2016 02:54

En man blev precis gripen på rue Ortolan nedanför mitt fönster.

Jag har ju ett sådär härligt (förskräckligt) morgonhumör kombinerat med sömnbesvär. Så gissa min förtjusning av att bli väckt 1 h (klockan 2:00 på natten) efter att jag lyckats somna för att någon idiot helt tappat fattningen och står och skriker lungorna ur sig precis nedanför mitt fönster.

Skriker, slår sönder rutorna på en bil och bara beter sig för jävligt. Tycker synd om de som var på samma gata då allt hände.

Efter en kvart gick jag ner till köket och tittade ut och såg att polisen precis kommit. Efter ett tag ska de arrestera mannen.

Han går ju självklart inte med på att få handfängsel och attackerar polisen. (!)

4 personer behövdes för att få ned och hålla kvar honom på marken och efter mycket om och men fick poliserna på honom handklovar. Han vägrar gå in i bilen så de praktiskt taget kastar in honom med huvudet före och benen sticker ut och han gör allt för att ta sig ut. Efter säkert 3 minuter lyckas de stänga dörrarna och åker iväg. Stackarn som fick sina bilrutor sönderslagna står och sopar ut glassplitter för att kunna köra iväg. 

Vad ska man säga. Drunk people.

Likes

Comments

Daily

Så, jag började blogga på en annan plattform under juni.

Ska jag vara helt ärlig var den för tråkig för mig. Jag skatesta nouw nu och se hur det känns här.

Eftersom jag bara hann med ett par inlägg kommer jag postaom dem här för att fylla ut lite. Nu är det dags att sätta sig och leka medinställningarna här. ;)

Likes

Comments