WORK HARD - ALWAYS

Hej bästa Du!

Hoppas att du har fått en underbar start på dagen, och även på veckan.

Själv så är jag fortfarande kvar på Västkusten då det är mycket som måste göras på kontoret. Tiden står verkligen inte stilla här, och det känns oerhört skönt att tiden är effektiv och att många to-do prickas av på min gedigna lista.

Idag kom äntligen min nya kollektion på lager och nu är det bara några saker som ska ordnas med innan denna tidiga höstkollektion kan lanseras till butikerna.Det bästa när man inte behöver vara "fin" och bara jobba är att man kan kliva upp från sängen och dressa upp sig i det närmaste plagget som ligger tillhands. Så blev det idag vilket jag älskar!

Jag brukar ofta få frågor var jag har köpt jackan som jag har på mig därför kommer här en liten lista med dagens plagg

^ Skor - Björn Borg
^ Jacka med röda blommor - Zara
^ Beigea Jeans - H&M
^ Väska Louis Vuitton (har utgått men finns liknande modell) - Louis VuittonEftersom att jag på senaste tiden har slarvat med mina lunchrutiner försöker jag nu att gå tillbaka till dessa. Det är så oerhört viktigt att ta sig tid att äta under lunchen då min energi annars lätt går som en pil nedåt på kort tid. Därför satsade jag på att avvara lite tid och göra en riktigt god kycklingbaguett med senapssås. Ni kan ju tro att det smakade ljuvligt, och min energi som hade börjat svikta kom direkt tillbaka som på beställning.

Jag är inte ett stort fan av senap men gjorde en superenkel sås som faktiskt blev dundergod och passade utmärkt till det ljusa brödet och kycklingen.

Majonnäs + dijonsenap - pepparrot - salt + senap
och vips så var pricken över i:et på smörgåsen klart.

Det är så viktigt att man inte bara jobbar, utan att man också tar sig tid till rast. Det ger reflektioner, frisk luft om man äter den ute, och mättnad då man fyller på tanken med energi. Jag vet, vitt bröd är kanske inte enligt "matpoliserna" ett bra val, men man tager vad man haver och just idag var det vad som fanns i kylskåpet och skafferiet.

ps: Imorgon ska ni få ett galet gott recept på en morgondrink av mig så är energi från botten till toppen.

Ha en underbar kväll bästa Du


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229