Tarot och övernaturliga händelser

Hej bästa Du.

Jag hoppas att din helg har fått en magisk start och att du mår fantastiskt.
För mig så har den börjat precis som den ska - med massor av glädje vilket gör att jag tror att hela helgen kommer att fortsätta i samma tecken.

Det har hänt så otroligt mycket senaste tiden att jag nästan inte vet var jag ska börja, så får nog göra detta inlägget nästintill sparsmakat för att dela upp alla härligheter. Men jag tänkte börja med en sak som jag längtat efter att ta tag i. Nämligen att börja lägga tarotkort igen.Detta är något som många som jag idag inte känner till om mig, men det är att jag "arbetade" med detta mycket för många år sedan. Ja, långt innan jag ens fick en tanke om att starta mitt egna företag.

Anledningen att jag idag har tagit upp tråden igen beror inte på att jag söker svar, men för att jag får så mycket till mig som tarotkort förenklar att bena ut i min vardag. För er som inte förstår eller tror på detta så är det en reflektion från ditt håll som jag till hundra procent respekterar. Men, då jag kan min egna förmåga så vet jag att det är dags att ta upp tråden igen efter nästan 15 års tystnad på området. På min personliga planDet var faktiskt slumpen som gjorde att jag köpte denna tarotlek.
Jag hade inte den planen när jag var ute och promenerade, trots att jag haft tankar om att köpa en ny lek i många månader. Men när jag var ute och gick så såg jag en skylt där det stod TAROT och det var i den butiken jag gick in.

Jag har en enorm respekt för TAROT då jag tidigare haft många erfarenheter inom det "övernaturliga" som jag inte bara dokumenterat utan även delat med mig av till vänner. Har jag inte gjort det med ord så lämnar jag alltid spår efter mig hos andra. Ja, i form av att det ibland lämnas kvar energier hos vänner när jag stannat över, men nu känner jag mig redo att börja ta reda på vad mina färdigheter ( som ska utvecklas ) egentligen innebärDirekt när jag köpte min tarotkortlek började det som hände förut börja visa sig. Det är som att direkt när jag tar tag i något som har med det "övernaturliga - eller som jag brukar säga" naturliga saker hos mig hända. 

Jag har alltid en rutin innan jag lägger mina kort och det är att tacka mina skyddsänglar och min mormor som är en ängel är en av dessa. Inatt vaknade jag av att hon sa till mig att det är dags att lita på min intuition och gav mig tummen upp.

Detta var klockan 01 som jag vaknade.

När klockan var 03 vaknade jag av ett oväsen på vardagsrumsbordet där ett av mina ljus stå. Se bilden.
Jag kommer inte överdriva nu, men hela bordet skakade och man kunde till och med se detta.

Jag tog bort allt från bordet och det fortsatte. Men direkt när jag tog bort denna ljuslykta så stannade det.
Är jag trött tänkte jag. Satte tillbaka ljuslyktan, och då var bordet i full gång igen.

Många som känner mig vet hur pass jag har möjlighet att dra till mig olika övernaturliga fenomen, men detta var ett bevis på att tusan så rätt jag har. Jag verkligen känner allt i min lägenhet, jag känner innan något ska hända, och direkt när jag tar till redskap för att förstå så blir det "kaos" i hemmet.

Men det gör mig ingenting.
Jag trivs med mina små spöken.

VAD som gäller för mig nu är att lära känna min nya lek.
Förstå vad den säger, vad den gör och ge den mina energier.

Men fram till dess så är jag faktiskt tacksam över att jag tagit upp detta igen.

Hur jag hanterar mina tarotkort ska jag berätta om framöver, men för mig är det mest viktigt att lära känna mina kort just nu. För varje lek kräver ägarens energier och vet inte alls vilket påverkan den kommer, eller har på mig just nu. Men det har redan hänst så märkliga saker sen jag började använda den, trots att jag stänger och öppnar på rätt sätt innan jag använder den.

Jag tror nog bara att jag får leva med att välkomna mina spökvänner när jag ger mig i kast med ge redskap till det övernaturliga en chans.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229