Stockholm by Lördag

Hej fina Du!
Hoppas att du har fått en fin dag, och helg hittills.

Själv har jag mestadels varit med Daniel och stegen på min "app" har verkligen visat att både fredag och lördag har varit riktigt aktiv. Jag är uppe i över 23 000 steg varje dag, men det hör också till vanligheten när Mr. D är på besök.

Vi promenerar runt så mycket i Stan.
Möten, luncher och kaffestopp runt varje hörn.

Verkligen så himla mysigt.
Älskar verkligen mitt kära Stockholm!


Idag stannade vi till i Kungsträdgården och fuskade lite i min diet som jag faktiskt är rätt strikt med senaste tiden. Det gick inte att tacka nej till en saftig hamburgare med pommes, så det fick bli helgens "fuling" Men, det märks verkligen att jag inte alls har samma aptit som jag hade förut. Jag har nämligen börja lämna mat på tallriken. Min modell är att äta tills att jag är mätt, och inte äta bara för att det finns kvar på tallriken.

Det är ju som sagt beach 2019 snart.
Inte för att jag brukar hänga speciellt mycket på stranden, men det är en morot att tänka att det blir en ny säsong om ett infall skulle inträffa i år.


En sak som jag reflekterade över idag är hur snabbt min gråa färg verkligen går ut från mitt hår. Det är som att den inte vill sitta som den ska trots att det är en färg och inte toning.

Jag rådfrågade idag min frisör, och att färga en tredje gång på en månad är inte att rekommendera för hårets kvalitet. Men inte bara för den skull, utan färgen kommer inte bli silvergrå tillslut utan börja luta mot lila och blått då pigmenten blir förändrade.

Så, jag ska färga det mörkt igen, och gå hennes "behåll-gråa-håret-skola" i höst.
För grått ska jag absolut ha, men jag kan inte färga det flera gånger i månaden p.g.a.. ovan anledningarna.

Så i slutet av augusti ska vi träffas upp och gå igenom alla behandlingar som jag måste göra för att få ett resultat som är bestående. Så snart har jag tillbaka mitt silvergråa igen men fram till dess får jag nöja mig med att vara mörk.Idag fick jag dessutom träffa denna sötnosen hos Saga! Bara det gör ju att helgen får den extra lilla pricken över i:et trots att jag ändå har supertrevliga dagar när Mr. D är på besök.

Just ja. Inlägget jag la upp för några dagar sedan har jag tagit bort.
Det blev sådana rabalder över det och mycket av det jag skrev missuppfattades. Jag ville bara att folk omkring sig skulle tänka till hur alkohol konsumeras och vad sidoeffekter kan ge. Jag delade av mig om en historia som var för några år sedan, inte något som är min livsstil idag.

Imorgon är det söndag! Vad ska du hitta på för något spännande?

Gillar

Kommentarer

Monica Ek
Monica Ek,
Ditt inlägg om Alkoholen var super. Vi behöver beröra detta, som är så otroligt känsligt och som
många sopar under mattan. Att ”ta sig ett glas(en flaska) onsdag fredag lördag är väl inget enligt många????? Hm??? Det bygger upp ett begär, men säg det till en som gör detta, då jäklar får man höra ett och annat. Så tack Kristoffer för att du tog upp detta så ömtåligt och känsligt ämne♥️♥️♥️💯👌🏼
Kristofferlundqvist
Kristofferlundqvist,
Tack snälla! Ja så är det verkligen. Men man måste också läsa texten för att förstå och reflektera över nu - och dåtid. Jag lever ju exempelvis inte så idag då det är många år sedan konsumtionen var över medel.nouw.com/kristofferlundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229