Skönhetstips!

Jag är ju inte ett fan av skönhetstips, och det kommer aldrig bli det min blogg handlar om. Men, eftersom att jag ibland hittar produkter som jag tycker så mycket om så tänkte jag tipsa er om några favoriter som gör underverk för ett trött ansikte.

För några år sedan så hade jag svårt att hitta favoriter i "träsket" där det kryllar av produkter som alla sägs vara bäst. Det tog därefter ett tag innan jag hittade mina favoriter när min hy känner sig lite extra ledsen.

När jag för några år sedan vara in på Åhléns berättade en skönhetsexpert om en mask som kallas askungemasken. Ja, ni hörde rätt, och det låter fånigt att ens skriva dem orden, men..

Den är verkligen helt fantastiskt.

Direkt när man lägger på den så får man ett fantastiskt glow och jag har sedan första gången jag använt den aldrig slutat använda den. Det är lite som en räddare i nöden när man som skrivet ovan känner sig lite grå.Estée Lauder - Revitalizing Supreme/ Glow anti-aging mask boost
Den håller vad den lovar och är verkligen en wow-produkt i dubbel bemärkelse.

Ganska dyr, men väl värt slantarna då den fungerar.

769 SEK för 75 ml och du hittar den HÄR

*

Nästa produkt när jag ändå är inne på skönhetsvård är en UNDERBART fin Enzym peeling som verkligen jobbar som den ska. Den innehåller både syrorna AHA och BHA vilket gör att man känner när själva ansiktsmasken arbetar. Det pirrar och sticker lite, ytterst lite, innan man sedan sköljer bort den.

Huden blir len som en silkesvante


Dessutom är burken också snygg att ha framme vilket är ett plus då både funktion och utseende gör en glad!

Ca. Pris i butik: 359 SEK
Du kan exempelvis köpa den HÄR


VAD brukar du använda för hudvård?
Har du också några bra tips som du vill dela med dig av?

Enligt mig så finns det både dyra och billiga alternativ på marknaden som ger vad dem utlovar, men ovan två är mina hittills bästa favoriter om man bortser från de dagliga "rutinerna" Dessa använder man bara 1-2 gånger i veckan för uppfräschning, men ett absolut tips från mig till Dig


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229