Nästa steg i livet skapar många känslor

Nu är det snart dags att släppa en bomb som jag arbetat med under ganska exakt ett år.
Jag har varit tyst som en mus men nu när det mest klart så blir det naturlig att börja berätta. Om så än är lite av projektet.

Det är med en uns oro jag kommer att släppa en nyhet som både kan provocera men också ge mitt varumärke en ny marknad.

Jag hoppas att provocera inte kommer att bli aktuellt, men när man stampar mark i en svensk ankdamm kan det lätt bli signaler som man inte kan rå över då det ibland finns missunnsamhet runt vissa hörn.

Men till Er som känner mig så är det såklart inte något jag brukar backa för när jag har en stark tro på mitt sätt att arbeta som "konstnärssjäl"För att jag skulle få råd i denna fråga från en klok vän som själv är entreprenör trängde jag in en lunch för att berätta om min plan som jag burit på under en längre tid med Mirja. Denna plan är inte en tanke idag, utan jag väntar på alla pusselbitar för att få ihop den färdiga idén, och några av bitarna är redan nu under making för att jag ska kunna göra en helhet av konceptet.

Det var ju just det där med självförtroende vilket jag inte brukar lida brist på men att lansera en stor "OJ-kollektion" kommer ge effekt, vilket gör att jag såklart behöver råd av nära vänner att bolla med. Som, tänker som jag, med branding etc.

Är jag på rätt kurs? Tänker jag rätt? Är detta värt?

TACK snälla Mirja för att du med tydlighet gav mig ord som "WOW KÖR - DETTA ÄR SÅ DU"

Jag kan iallafall säga att jag har dem bästa på min sida i detta projekt.
Kunskap är makt, och jag har lärt mig mycket i just detta projekt, och varenda söm har granskats flitigt för att ge full kraft i just detta som med stolthet ska lanseras.

Av någon anledning så är jag nästan rädd, men jag har ju med de bästa att göra så det kan ju inte bli annat än succé. Att sticka ut hakan är ju inte alltid populärt har jag fått lära mig under resans/ livets gång.Det känns nästan som 2014 när jag lanserade ut min första kollektion i mitt varumärke. Exakt samma lyckokänsla har gett sig till känna, men och också en stor dos av nervositet. Ja, jag är faktiskt lite nervös för detta är ett megastort projekt både ekonomiskt och slagkraftigt.

Men det är dags för mig att faktiskt göra något unikt i företaget.
Det är dags att sticka ut hakan lite, och skapa lite motströms i ankdammen..

Spännande
Roligt

med en stor wow-effekt som jag inom kort ska visa er.

Du är UNIK - och VÅGA göra det du tror på.
Det är DU värd! <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229