MOT SANDHAMN MED STRÖMMA

Vilket väder vi har i Stockholm nu!
Hela Sverige om jag förstått det rätt? Har du också magiskt väder ute?

Jag, Ulrika och Diana passade igår på att åka till Sandhamn för att komma bort lite från citypulsen, och åkte med Strömma från Strandvägen i Stockholm tidigt på morgonen. Stockholm är verkligen en magisk plats på sommaren då man med en båttur kan komma bort från City på cirka 2 timmar. Visst, det finns öar i skärgården som inte är lika långa med en båtresa men Sandhamn är ju trots allt ett paradis så den resan gjorde oss ingenting!

Väl värt!


Vi hade så faktiskt planerat att vara på plats vid kajen innan avresa 40 minuter innan då det brukar vara en LÅNG kö till båten. Det är lite först till kvarn för att få tag i en bra plats, och vårt mål var att få sitta ute i solen på hela resan dit. Som ni ser så lyckades vi och fick tjing på platserna på nedre däck och fick sollycka hela vägen!

Naturen som man ser ut över i skärgården från båten är bara den ett skådespel.
Så vackert!När vi kom fram så började vi med Seglarhotellet´s lounge place och naturligtvis så blev det bästa kombinationen med champagne och pizza. Bara för att sticka ut hakan lite extra så är det en av de godaste pizzorna jag någonsin satt tänderna i. Med tryffel och då kan ni ju tro att champagne fungerade bra till. Perfekt kombinationen.

Men vad gör man egentligen på Sandhamn?

Egentligen så tar man det bara lugnt och vilar upp sig. Det bor faktiskt bara 90 personer på ön om jag läst på rätt, men på sommarsäsongen så besöker cirka 50.000 turister Sandhamn. Det beror såklart på att det är så ofantligt vackert!!Verkligen en känsla av att vara utomlands infinner sig på Sandhamn, och särskilt på Seglarhotellet som har sin "loungeavdelning" med pool, solstolar och poolbar. Är solen så varm som den var igår så är det bara ännu mer feeling av att vara på en lyxig resort i medelhavet. Diana var såklart först i att hoppa i plurret och sippa på en välgjord drink efter att vi ätit den goda pizzan som jag skröt om ovan.

Jag satt mest på min solstol medan Ulrika och Diana njöt i poolen.What happens on Sandhamn - Stays on Sandhamn!
Vi hade en så otroligt rolig dag igår! Vi skrattade så att vi ibland fick andnöd, och det är väl som alltid när våra bravader är i fokus... Tossigheter...

Att mina ÄLSKADE solglasögon som jag köpte på Bali kanske ni ser på bilden då dem vilar på sniskan på näsan. Mmm, 20 kronor var väl prislappen, men ni vet ju själva hur ledsen man blir när något man tycker om går sönder. Det är väl tur att jag har ett ganska så stort lager med solglasögon hemma så att det inte blir helt naket när solen lyser..Men vi stannade såklart inte bara vid poolen då ön måste upptäckas. Som tur så var Diana inte novis med Sandhamn, och eftersom att ön var knapp innan hemfärd så knatade vi ner till fläskberget där stranden ligger. En av stränderna..Tack Ulrika för att du är så pass rutinerad att du hade med dig en extra upplaga av solglasögon och ville låna ut paret till en slarvputte som mig! Men dessa höll sig hela vägen hela till jag lämnade tillbaka dem på båten.Ps: Brun på vår dagsutflykt blev jag verkligen!
Jag tror att mina pigment från Bali fortfarande arbetar när det är sol!


tack för en ljuvlig resa till Sandhamn fina Vännerna Diana och Ullis..

Vill du åka till sandhamn gör du det med Strömma:

Priser och biljetter hittar du HÄR

Dianas blogg hittar du HÄR

Gillar

Kommentarer

Liniz Travel
Liniz Travel ,
Ser underbart ut 😊 nästa gång vill jag oxå med 😊 kramar liniztravel.com
Kristofferlundqvist
Kristofferlundqvist,
Ja, nästa gång ska ju du också hänga på Såklart! Kramnouw.com/kristofferlundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229