Mars betyder Bali


Snart åker vi till Bali och det ska bli så fantastiskt att få njuta av den indonesiska atmosfären. Det finns inget som slår känslan av att faktiskt få ta två veckors ledighet och bara andas lite annan luft än Sverige. Som ni säkert läst senaste tiden på bloggen så är jag just nu ganska trött på kyla, snö och en himmel som täcks av tjocka moln. Men snart så bär det av till Bali!

*

Jag och två vänner bokade resa redan i somras (juni 2018)
Vi valde att boka till Bali för att det är mycket vacker natur och för att man kan resa runt. Vi bokade ett hotell under hela vistelsen men där ska vi inte vara mer än vi behöver, utan resa runt är mer den melodi som passar oss under denna resa.

Har du varit på Bali? Har du några tips som man inte får missa?
Varken jag, Tina eller Mia har varit på Bali förut så alla tips mottages tacksamt.
Vi åker 12/3 och stannar där i två veckorNi kan ju tro att jag längtar efter en solsemester. Jag är blek som ett spöke just nu, och det finns inget som slår sol, bad och härliga utflykter. Det är vad jag tycker är livet som ni kanske ser på ovan bilder från senaste resan till Spanien i somras. Jag blir som en ny människa när jag får resa. Jag njuter verkligen av avkopplingen som en resa bjuder på, och 12/3 blir det den känslan igen.

Bali here we come!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229