Lite problem på vägen, men vad gör det?

Ok, vi är inne i januari, snart februari, men jag börjar faktiskt bli så ledsen på vädret.
Det kommer aldrig som en överraskning att det är ostabilt första månaderna på året, men jag läste idag att det snart drar in ett snöoväder över Sverige. Snö är jag uppväxt med då jag kommer från Boden som ligger uppe i Norrbotten, men jag har aldrig vant mig vid detta vita puder..

Så det är bara att bita i det sura äpplet och ta emot den kommande snön med ett leende.
Inget varken du eller jag kan påverka så vi får köpa läget eller flytta till varmare breddgrader.

*

VÄSTKUSTEN
I måndags kom jag till Västkusten för att jag hade flera möten inbokade här för företaget. Veckan har verkligen varit fantastisk, och efter att jag bockat av 15 kundmöten från veckan kan jag nu luta mig tillbaka och unna mig en ledig helg.

Vägen hit har dock inte varit smärtfri.
Det började med att min mobiltelefon började uppföra sig lustigt. Den bläddrade mellan displayen på egen hand och slutade helt att fungera emellanåt. Så, jag omprogrammerade hela telefonen. Det skulle jag inte ha gjort..

Hela min telefonbok försvann och mitt mobila bank-id på köpet. Varav jag inte haft varken nummer till någon eller kunnat logga in någonstans då bankdosan för att aktivera mobilt bank-id vackert vilar på arbetsbordet i Stockholm..För att lätta upp den dystra stämningen gällande snön så slänger jag in några bilder i inlägget som påminner om en kommande sommar 2019. Minns ni vilket vackert väder det var? Nästan inte en enda dag var till en besvikelse nästan så att man tyckte att det blev för mycket.

*

LAXBUTIKEN HAR FÅTT EN MAKE OVER!

När jag åker till Västkusten brukar jag alltid smyga in på laxbutiken. Det var ett tag sedan jag var där sist och blev glatt överraskad när jag fick se att det har blivit en restaurangmiljö som faller mig i smaken.

Vacker inredning för att man ska kunna känna lite mys också då förra restaurangen var som en skolmatsal. Kal, kall och tråkig. Men nu var det ombonat och genomtänkt. En superhärlig miljö. Verkligen!Jag tog inte så många bilder, men fick två stycken på ett av de nyrenoverade rummen. Moulin Rouge kallades den restaurangdelen, och det var verkligen som taget ur en film. Strukturtapeten "tygkänsla" med vackert mönster gjorde att hela rummet andades lyx. Hade jag inte bott så litet som jag gör hade jag direkt anammat denna tapet hemma.

Men jag bor ju dock på 25 kvm så jag får nöja mig med ljusa färger på väggarna så att inte rummet krymper med 5 kvadratmeter. Det vore ju ledsamt då jag redan ny tycker att mina ytor är i minsta laget!

Så min vän, hur har din vecka varit?
Har du fått njuta och ha en bra vecka?

Själv ska jag nu unna mig en eller två Tacos och sedan slänga mig baklänges i soffan och njuta av att zappa på tv-dosan.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229