JAG LEVER - BOK RELEASE

Jag vill verkligen tacka för alla fanatiska möten jag har fått via mitt företag.
Det är verkligen få förunnat, men att träffa på många personer som företagare är en så pass stor boost att jag ger det lilla extra i min karriär som entreprenör men också i denna blogg.

Idag var jag bjuden på en mycket speciell bok release som Monica Ek som är författare bjöd in mig till. Jag blir ofta inbjuden till olika event men jag tackar till 99% nej till alla. För mig ska det inte bara handla om mingel, utan jag ser kärlek och personlig styrka som en personlig inbjudan. Det måste finnas en tanke bakom för att jag ska tycka att det är roligt men också givande för mig som person att gå på event.

Monika lärde jag känna när jag ställde ut på Formex förra året, och vi klickade direkt.
Hon har definitivt egenskaper som jag söker hos vänner med en vilje styrka som är wow på alla plan!Eventet för Monicas bok release var i Sollentuna, och både jag och Daniel hade fått en personlig inbjudan. Även Helena som är en av mina närmaste vänner var en del av eventet då jag bjöd in henne då temat passade henne. Inte för att hon upplevt det Monika gjort men för att hon har hjärtat på rätt ställe och kunde ta till sig budskapet i det Monca Ek ville ha sagt med sin biografi.

Så vad handlar egentligen denna bok om?

JAG LEVER ( heter boken) skriven av Monica Ek
Handling: Jag har alltid älskat livet. En gång var jag som vilket annat barn som helst: nyfiket och tillitsfullt. Men de som stod mig närmast svek. Min uppväxt kantades av övergrepp som fick mig att tro att jag var värdelös. Som vuxen levde jag med män som misshandlade mig svårt och jag drabbades av cancer 3 gånger.

Mitt liv har varit en resa genom mörker och ljus. Jag har varit i det svartaste helvetet men också mött människors bästa, vackraste sidor. Aldrig har jag givit upp. Nu vill jag dela av mig av min berättelse för att stärka andra. Det finns hopp. Det finns ljus. Ge aldrig upp

Så lyder Monicas ord på boken - JAG LEVER.
Jag blir både rörd, och berörd bara av att höra hennes historia. Jag har inte läst boken, utan den ligger ännu framför mig, men bara att höra hennes fantastiska tal gjorde mig återigen rörd, men också berörd. Tänk att det finns människor som finns bland oss som är en spegel som inte alls reflekterar det vi ser. Liksom det jag skrev om alkoholmissbruk.

Man ser det man vill se. Alltid.

En berättelse har Monica som rör om lite i grytan, och jag älskar själv när det vi inte "Vill höra" blir fakta.Jag köpte naturligtvis en bok av fantastiska Monica!
Den blev dessutom signerad vilket jag känner ett stort wow inför!

Vilken styrka att våga, kunna och ta sig mod att våga berätta om en så gripande livsbiografi. Det ska bli mig ett sant nöje att följa resan med boken, men också tankarna att föreläsa om att våga ta tillvara på livet.

Många återkommande ord som etsade sig fast under hennes tal var:

Våra berätta
Du kan förlåta
Du är värdefull vad som än händer/ hänt!När man har en release eller något som är spännande är det såklart viktigt att konceptet är genomtänkt. Det var det denna gång, och jag kan inte annat än att lyfta hatten för att Monika tillsammans med samarbetspartners gjort detta till en tillställning där inte bara känslorna av bokens innehåll berör utan även hur själva miljön var vacker och återspeglade Monika som person.

Alkholfritt, Champagne, snittar med smaker som passar alla och bäst av allt, var såklart alla kärleksfulla människor som gjorde lokalen full. Med så mycket kärlek!

Tack Monica för att du gjorde denna kväll, och för att du VÅGADE och tog mod att skriva denna självbiografi! Du är unik och jag hoppas innerligt att dina rader kommer att hjälpa många människor att inse att ingen är ensam!När jag skulle hitta kvällens outfit så var det lite klurigt.
Men jag valde färger som återspeglar Yin & Yang. Svart och vitt.

Det är ju trots det som gör balans och det passade Monikas bok release med bravur - att hitta sitt inre lugn.

Imorgon ska jag läsa boken och återkommer med recension i veckan.
Som alltid med opartiska ögon och med tydliga inslag vad jag tycker.

Men jag höjer redan hatten för att våga säga vad man tycker och vill.
Bara det är en vinst - och att man vågar och VILL hjälpa andra. Det är 5 av 5 för mig <3

Hejja dig Monica - en berättelse från hjärtat ljuger aldrig. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229