Jag är så imponerad!

Har du längtat hem någon gång?
Du förstår du exakt hur jag känner just nu!

Efter en vecka på västkusten med 18 avverkade kundbesök och med bil som färdmedel så säger jag med stort hjärta heja till alla resande säljare som dagligen, veckovis ligger ute på vägarna och kör land och rike runt för presentera produkter.

Under 8 dagar har jag varit säljare - med bravur om jag får skryta

Jag är från botten av hjärtat SÅ stolt över mig själv. Vaknat kring 05 varje morgon, staplat iväg vid 07, möten till 19, och hemma kväll vid 21:30. Jag har blivit en resande säljare, och jag kan inte annat än att säga att jag älskar det!När jag startade denna blogg så lovade jag mig själv att inte blanda ihop företag och privat, men eftersom att min vecka enbart har handlat om arbete så blir det ett inlägg om mina bravader "on the road - Delvis men också lite om att komma hem!

*

Jag måste dock slå ett extra slag för chokladbollar!
Jösses vilket underbar bakverk och jag har verkligt snålat med att köpa dessa godbitar.

När jag och Mr. D var i Malmö så slank vi in på ett café inne i City och eftersom att deras semlor hade sålt slut så blev det en chokladboll för mig. Men, jag ångrar mig inte en sekund. Jösses vilket fantastisk liten boll. Den smakade precis som jag mindes för 5 år sedan. Full av kakao, kokos på toppen och perfekt konsistens.Efter denna tungrodda vecka var det sedan dags för mig att packa ihop mina väskor. Ni kan ju tro när jag säger att det var en stor väska och två små som skulle mitt ressällskap! När man är borta så är det som vanligt en stor väska som ska fyllas, och även en necessär.

Jag måste verkligen tipsa er om Samsonite som har fantastiska väskor som går som på räls, och när jag uppdaterade med en ny väska i somras köpte jag även en matchande "miniväska" Det är den ni ser på bilden mellan resväskan och Datorväskan från Louis Vuitton. Det är verkligen en snygg och praktiskt väska som man kan fästa på handtaget till resväskan så att den blir ett kit.

Många har frågat mig var jag köpt denna resväska och den lilla väskan till.
Även en kille på tåget frågade mig idag. Han tyckte att det var en så bra väska när jag berättade att min necessär var fasthakad på väskan. En typiskt maskulin väska i tänk och design.

Du hittar den lilla väskan --> HÄR
Du hittar kabinväskan --> HÄR

*

Oavsett val av resväska så VILL jag verkligen rekommendera den "lilla" väskan (necessären)
Den rymmer så mycket, och jag skulle nästan våga säga 5 vanliga necessärer. Och den är så praktisk. Bara att haka på och rulla iväg väskan utan att det tar plats "i" väskan

Bästa köpet jag gjort på länge!

Jag rekommenderar alla som är på resande fot att köpa iallafall den lilla väskan, för den är verkligen unik och snygg. Att den sedan rymmer mycket är lite av en bonus för oss som tycker att det snygga är viktigast.

3-1 - praktisk, bra pris, rymmer mycket!


Men mina vänner. Nu när man har kommit hem så finns det inget som slår vissa saker, som ni säkert vet

Tända ljus, att känna sin "egen doft" och viktigast (för mig) är att känna att jag äger allt som är i mitt hem. Då blir jag direkt herren över täppan. Stolt som en tupp eller som man också kan säga: Hemmakär


Gillar

Kommentarer

Marina
Marina,
Det är något speciellt med att komma hem när man varit borta ett tag. nouw.com/minasvarld
Kristofferlundqvist
Kristofferlundqvist,
Ja verkligen. Den känslan är obeskrivlig! ❤️nouw.com/kristofferlundqvist
Lillan Kind
Lillan Kind,
Så roligt att din vecka som säljare gick så bra!😊 Jag tycker att det är roligt att åka på kundbesök. Praktiska och bra väskor är ett måste när man reser för jämnan!😄varapavag.se
Kristofferlundqvist
Kristofferlundqvist,
Tack snälla du. Ja detta är ju lite ny mark för mig då jag vanligtvis är bakom kulisserna. Men så roligt det var ❤️nouw.com/kristofferlundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229