Huawei P30 - WOW!

Jag har alltid varit en förespråkare för iPhone.
Enkla inställningar, begripliga funktioner och telefonerna har alltid legat steget före i tekniken.

Men, för en månad sedan så bytte jag modell då det finns ett krux med iphone som jag alltid haft problem med. Nämligen batteritiden! Jag köpte min iphone X för cirka ett år sedan och använder inte telefonen mer än någon jag känner.

När min iphone X började uppföra sig märkligt och bläddrade mellan appar av sig själv och skickade bilder till mina vänner på egen hand så beslutade jag mig för att investera i en ny telefon. Denna gång en ny modell.Efter en relativt långdragen demo från säljaren på Elgiganten så kändes det direkt som att modellen Huawei P30 fungerade utmärkt för mina behov.

Det finns två stora plus med denna telefonen och det är:

^ Batteritiden
Jag kan inte säga annat än wow (!) efter att jag nu använt telefonen i 45 dagar. Jag behöver inte ladda telefonen varje dag, och naturligtvis så använder jag den lika ofta som när jag ägde min iphone X.

^ Laddningstiden
Detta är på riktigt, men utan att överdriva så har telefonen snabbladdat batteriet från 5% till 100% på max 30 minuter! Det underlättar så mycket när man ser att batterinivån sjunkit och man snabbt måste åka hemifrån med telefonen.

^ Designen
Superfin design på telefonen! Det finns några olika färger att välja på (jag valde den turkosfärgade varianten)

^ Kameran
Detta är den mest fantastiska kamera jag någonsin använt på en telefonen! Den går inte ens att jämföra med min fd X som jag då tyckte var världsbäst! Det finns så många funktioner, och den tar även snygga bilder på natten när det är riktigt mörkt ute. Detta är ett av telefonens styrka om man fotar mycket och bilderna blir fantastiska. Den återskapar färger naturligt och känns som en liten och kompakt systemkamera. En riktigt WOW-Faktor!Dock så finns det ett minus med min nya lilla pärla, och det är att det tog ett bra tag innan jag kunde ominstallera mitt tänk med nytt operativsystem (heter det så)?

Huawei P30 har en stor likhet med iphone´s uppbyggnad med utseende osv, men det är ju trots allt små detaljer som kan göra den mest invanda iphoneanvändaren tossig. Bara att hitta hur man backar i telefonen, ställer in e-post osv ger huvudvärk i början, men för mig har det nu gett med sig.

Så har du sneglat lite på denna telefon så säger jag KÖR!
Den är verkligen fantastiskt bra och har allt som man söker.

Finns tydligen en Huawei P30 Pro som tydligen ska vara ännu bättre. Hur nu en telefon kan bli bättre?

Pris:
Ja, det är också ett +
För 5990 kr får man en fullmatad telefon, medan en iphone X kostade mig ca. 12.000 kr.

Denna telefon är verkligen imponerande bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229