Dunderförkylning stoppar mig inte

Nu ska ni få höra kära läsare, och det jag gjort är såklart inte något nytt då jag lätt blir rastlös. Detta trots att jag har en förkylning som egentligen betyder att ordinationen är att bara vila och ta igen sig.

Det har jag förvisso gjort.
Jag har legat nedbäddad i sängen i flera dagar och matat mig igenom filmer på Netflix och livnärt mig på glass och nyttiga smoothies, men det finns något som gör att jag inte kan få ro när jag vilar. Det börjar spritta i benen ganska snabbt, men denna gång tvingade jag mig själv att ligga ner i flera dagar.

Problemet är bara att när man vilar kroppen så vilar man inte tankarna, och ju mer jag kikade mig runt om i lägenheten byggdes en känsla av att göra om upp.

Så trots att jag var döende igår så tänkte jag att det var dags att fixa lite hemma. Inget storslaget, bara snabbt flytta på några möbler men det slutade såklart inte med den enkelhet jag förvissade mig om.

Ni vet ju själva. När man börjar med något så kan man inte avsluta förrän allt är precision.Så jag släpade mig upp och började att flytta soffan, och därefter var jag fast. Möbleringen blev att piffa till också och trots att jag svettades ordentligt innan så var jag efter några timmar genomblöt då jag fortfarande är sjuk.

Kanske inte det bästa draget då jag egentligen hade behövt den extra vilan, men skam den som ger sig!JAG måste bara slå ett extra slag för den fantastiska lampan som jag köpte hos Northmans för några månader sedan. Den gör verkligen hela rummet, åtminstone en make-over som inte alls krävde mer än att hänga upp den. Eftersom att jag bor ganska litet så valde jag den som är 45cm och självklart vit då den är mest anpassningsbar till min stil. Som ni kanske sett så är jag förtjust med baser som svart och vitt och då smälter såklart en vit fjäderlampa in bäst.Och mitt doftägg i marmor fick även en ny plats. Det märkliga är att jag hade den på golvet innan där det inte syntes. Ägget är ju så ofantligt vackert och det är klart att man vill ha det framme! Visste ni att man dessutom kan ställa in så att det skiftar i färg om man önskar? Doften som jag använder är bambu då den ger fräschast doft enligt mig. Så nu fick sig även mitt ägg en ny plats vilket är tur då det inte hör hemma på golvet där ögongodis inte ska vara..


Ni som följer mig på Instagram har sett att jag har fått en dille på snygga armband sedan jag kom hem från Bali. Jag köpte så många när jag var där, och problemet har varit att jag inte tänkt ut en bra förvaring förrän nu när jag stylade om hemmet. Hunden som jag fick av en chef när jag arbetade i en inredningsbutik för många år sedan är ju perfekt för smycken! Runt halsen är alla armband vackert uppradade och på svansen trängs min klocka och min förlovningsring. Dessutom tycker jag att det blev fint.

Så ibland kan det löna sig att svettas lite extra. Man får så mycket idéer när man sätter igång och som ni ser så fick nu både ägget och hunden komma i blickfånget.

Jag måste även visa er min nya jacka som råkade följa med mig hem senast när jag på var Zara. Älskar blommorna och stilen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229