Den sista visdomstanden

Söndagar brukar vara en av mina favoritdagar. Det är dagen då man oftast har skapat sig en frizon utan några egentliga måste.

Men vad händer.. Jo jag får en inflammation i min sista visdomstand och kinden blir lika stor som en boll och det känns som att någon ger elchocker i högra sidan av käkbenet, tanden och tandköttet.

In på Apoteket för att köpa Corsodyl 2mg och en ny tandtråd för att grovrengöra munnen. Jag har inte haft problem med mina tänder innan, men det verkar som att alla mina visdomständer gör sig hörda det senaste året.

*


Påväg till Apoteket insåg jag en sak. Nämligen hur fantastiskt vacker den svenska naturen är! Snön lyser upp det gråa och ger faktiskt en slags glädje. Jag tror att det beror på att det blir ljusare ute, och helst hade jag såklart önskat sommar.

Usch vad jag låter gnällig nu.
Jag ber om ursäkt, men denna söndag blev inte en frizon som jag önskat mig. Tandvärk kan döda den mest tappra krigaren..

*


Jag verkligen bävar mig för att rengöra munnen med tandtråd, då det känns som att hela munnen är påväg ut. Men jag ska göra ett försök nu, så önska mig lycka till.

Jag är lite av en ”pip-larsson” när det kommer till smärta. Det är just där min akilleshäl är. Allt förutom smärta klarar jag galant..

Ha nu en fantastisk söndag bästa du för du har med sannolikhet inte tandvärk iallafall ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229