Den omöjliga shoppingen!

Då var vi där igen - snart iallafall.
Hej omöjliga jultiderna!

Som vanligt har jag samma problem som alla andra år kring julen. Nämligen att handla julklappar till mina nära och kära som varje år är ett av mina största dilemman gällande julshopping.

Inspirationen till mina julklappsinköp är som bortblåsta, och det är alltid klurigt att hitta presenter till alla man känner. Man vill ju att det ska vara personligt, men allt som är personligt blir i andra änden så kostsamt.

Jag är absolut inte snål. Tvärtom.
Men jag är inte så pigg på att lägga hela min månadskassa på julklappar.

Men jag har klurat ut två stycken iallafall.Först ut är denna kopp från Cristina Re. Kopparna är inte direkt min personliga stil.
Jag dricker helst ur mina barnsliga muminmuggar, men jag tror mig veta vem en "marble mug" passar perfekt. Därför ska jag nog slå till på den.

Det som känns lite extra lyxigt är att den är plätterad med 24ct guld och att den kommer i en söt box.
Prislapp: 349 SEK

Finns att köpa HÄROch här har vi en annan väldoftande julklapp från Washologi som inte bara doftar gott utan vårdar även kläder och textilier. Jag är själv beroende av dessa produkter och sprayen är den absolut bästa på marknaden. Den doftar underbart och den sitter kvar relativt länge. Den som ska få denna spray älskar precis som mig dofter och jag ser framför mig hur hen går runt hemma och puffar med sprayen. Washologi finns även som tvättmedel och mjukmedel.

Prislapp: 100 ml - 69 SEK / 750 ml - 169 SEK
Finns att köpa HÄR


Nästa fråga är ju hur man skickar snygga julkort som känns lite extra trevliga?
Det har jag svaret på! Gissa vad jag har gjort...

Jag har nämligen skickat juldoftpåsar till mina vänner med bara en adresslapp på. Mycket roligare att få en julhälsning som doftar gott tycker jag. Om man nu ska skicka julkort vill säga.

Prislapp: 29 SEK
Finns att köpa HÄR


Där är mina färdiga julklappar.
Problemet är bara att jag saknar tolv stycken som inte är färdiga.
Dessa är till personer som är så svåra att köpa till. Mr D är en av dessa.. Den omöjliga mannen som redan har allt..

Några tips på julklapp till honom?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229