Bali är en fantastisk ö

Nu kommer äntligen rapporten som jag tror att många har väntat på från Bali.

Vi åkte till Indonesien 12:e mars som ni vet bara för att det var dags för semester. Egentligen var denna resa bokad i juni förra året, men eftersom att det är viktigt att ha något att se framemot så bestämde vi oss för denna semester för att den skulle bli av.

Jag måste verkligen säga att Bali har förvånat mig en aning. Det är en så oerhört spirituell miljö här. Det nästan andas genom väggarna, och man kan verkligen ta på all kärlek som flödar på önVi kom som sagt fram i onsdags, och tiden har verkligen rusat iväg, fastän vi började våra två första dagar vid poolen. Mest för att det var skönt att bara koppla av och inte göra någonting eftersom att vi alla tre, Jag, Mia och Tina hade jobbat riktigt mycket innan vi reste. Så, att komma till ett semesterparadis och börja med att planera saker var inte på agendan för någon av oss.

Men vem kan klaga när man är på Bali? Det är väl ändå här semester ska råda.Imorgon tänkte jag berätta lite om våra utflykter på Bali, vi har ju trots allt hunnit med ganska mycket, men eftersom att jag kände att jag ligger efter så pass mycket med bloggen ville jag mest bara vinka och säga hej. Men imorgon bjuder jag in er alla på denna semester och tänkte börja med Nusa Penida som vår första "to do"

Fram till dess får ni ha en under kväll (kommande kväll) hemma i Sverige

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229